2777
2789
عنوان

بیاید خانوما راجع به استان کرمانشاه و قومیت کورد صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 55 پست
کرمانشاه شهر هفتاد و‌دو ملته شیعه سنی اهل حق داره لک و کرد و فارس داره کردهاشم حتی انواع مختلف دارن ...

خودتون کرمانشاه هستین. میدونم عزیزم همه شهر ها همینطوره . اگر دقت کرده باشید گفتم فرهنگ غالب و رایج 🙏🏻 منظورم چیزای واضح نه جزییات 

🪐🤍

تا جایی ک میدونم کورد ها خیلی ادمای خونگرم و مهمان دوستی هستن

فکر نکنم ادم پیششون احساس غریبی داشته باشه، اکثرا هم با معرفتن

من خودم کورد نیستم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواهر مرداد بود...توعمرم همچین گرمایی تجربه نکرده بودم...شماساکن کرمانشاهید؟ برای شما قابل تحمل ...

بله من کرمانشاهم والا ما گرمسیر نبودیم هیچوقت امسال این طوری شد🤷‍♀️🤦‍♀️امسال خیلی گرم بود خیلییی

آب وهوای کوهستانی داره ۴فصله و مردم خونگرمی داره بعضی پسرا فاز لاتی دارن البته جابه جا فرق داره پسرا ...

فاز لاتی 😂😂😂😂 عجب . یعنی چجورین ؟😂

کلا بالاشهر پایین شهر کرمانشاه کجاست ؟ کجا منطقه بهتریه از لحاظ فرهنگی ؟ 

🪐🤍

فاز لاتی 😂😂😂😂 عجب . یعنی چجورین ؟😂کلا بالاشهر پایین شهر کرمانشاه کجاست ؟ کجا منطقه بهتریه از لح ...

اره خیلی فاز لاتی دارن مخصوصا تو رانندگی

بالاشهر:نوبهار و ۲۲بهمن و الهیه وفردوسی وکسرا و...

پایین شهر:نقلیه جعفرآباد دولت اباد وکیل آقا دی مجنون و...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
آهان پس اینطور که من فهمیدم اکثرا فارسی صحبت میکنند ؟

اره همه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کاش اون بلانسبت هم نمیگفتی دیگه تو که هرچی خاستی گفتی😂😂😂😂بعدشم هر دوش درسته .

من خودم کرد هستم دیگ کسی نشنیدم بگ کورد خواستم یادت بدم دیگ👺 اه چرا اینقد مقاومت میکنیییییی

راستی کرمانشاه یکمی امنیتش کمه مراقب باش👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»