2777
2789
عنوان

بیاید خانوما راجع به استان کرمانشاه و قومیت کورد صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی فاز لاتی دارن مخصوصا تو رانندگیبالاشهر:نوبهار و ۲۲بهمن و الهیه وفردوسی وکسرا و...پایین شهر: ...

با شهرهای دیگه خوب میجوشین ؟ یا یختون دیر باز میشه😂 بعد کلا شهریه که از جای دیگه بیای احساس غربت بکنی؟

🪐🤍

در کل خونگرم و غریب پرستن و سریع پسر خاله میشی😁

و اینکه اخلاقای عجیب غریب ندارن 

من خودم روز معارفه صد تا دوست کرمانشاهی پیدا کردم تا می‌فهمیدن از جای دیگه اومدم سریع گرم می‌گرفتن و خیلی مهربون بودم

البته من چون رشته مو دوست نداشتم انصراف دادم و ی ترم بیشتر نرفتم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
امنیتش چطوره کرمانشاه ؟

خوبه والا بدنیست

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
با شهرهای دیگه خوب میجوشین ؟ یا یختون دیر باز میشه😂 بعد کلا شهریه که از جای دیگه بیای احساس غربت بک ...

بستگی داره خب تو هر شهری خونسرد و خونگرم هست به خانواده ها بستگی داره ولی خب تا جایی که من میدونم یکم با غریبه دیرمیجوشن .میخوای با پسرکرمانشاهی ازدواج کنی؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
در کل خونگرم و غریب پرستن و سریع پسر خاله میشی😁و اینکه اخلاقای عجیب غریب ندارن من خودم روز معارفه ص ...

جدیییی خوبه پسسس 😂 دوست و رفیق زیاد پیدا می‌کنی پس . فکر کنم اینجور که میگی آدمای پایه ایم باشم😁😁😁

خداروشکر من میترسیدم با غریبه ها زیاد ارتباط نگیرن

🪐🤍

ولی خب جای خوبیه احساس غریبی نمیکنی کلی هم جاهای خوش داره هرچی بگردی تموم نمیشه

بستگی داره خب تو هر شهری خونسرد و خونگرم هست به خانواده ها بستگی داره ولی خب تا جایی که من میدونم یک ...

آره این که صد البته . ولی کلیت ، روی هم رفته گفتم . 

نه ازدواج نیست کلا برای زندگی میگم 

شایدم بختمون اونجا باز شد😅

🪐🤍

پسرا هم اینجا اکثرا بگیرن بایکی دوس میشن سریع غیرتی میشن روش