2777
2789

خانم ها کسی بوده از شهر های دیگه مهاجرت کنند کرمانشاه یا مثلاً برای دانشجویی و ... و یا سفر و به هر دلیلی گذرشان به استان کرمانشاه بخوره ؟

بیاید برام بگید از تجربه اون راجع به این شهر . چطور بوده ؟ مردمانش ؟ امکانات ؟ فرهنگ غالب و رایج منطقه شون؟ 

با غریبه ها چطورن 

بعد فکر کنم اغلب کورد هستن کرمانشاه. راجع به تجربه تون از کورد ها و فرهنگشون چی بوده بگید ؟

بی احترامی ، توهین ممنوع 🗣️

🪐🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرمانشاهیم عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

آب وهوای کوهستانی داره ۴فصله و مردم خونگرمی داره بعضی پسرا فاز لاتی دارن البته جابه جا فرق داره پسرای طرفای بلوار وطاق بستان اینجورین بالا شهریا نه .

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

کرمانشاه شهر هفتاد و‌دو ملته شیعه سنی اهل حق داره لک و کرد و فارس داره کردهاشم حتی انواع مختلف دارن اصیل داره مهاجر هم بسیار داره پس مطلقااااا هیچچچچ ویژگی اخلاقی رو نمیشه بهشون تعمیم داد.....نه خوب نه بد

عزیزم🤍بگو راجع به شهرتون عزیزم منم بدونم . همچنین مردمان و قومیتها . فرهنگ تونم بگو عشقم چجوریه

کرمانشاهی های قدیمی وسن دار کردی حرف میزنن اکثرا اما جدیدا از دهه۷۰ به بعد فارسی حرف میزنن و اون فرهنگ کردی به نظرم خیلی داره کمرنگ میشه 

بعدش کرد با کرد فرق داره مثلا زبانشون فرق داره الان کرد مثلا اسلام آباد یجور دیگه حرف میزنن تا کرد میاندربند یا سنقر