2777
2789

چون شوهرم کتک زده و ما یه جلسه دادکاهم رفتیم شوهرمم میگه تعهد محضری میده و میاد عذرخواهیم میکنه 

شوهرم داره بهم پیام میده مامانم میگه کیه میگم شوهرمه میگه واسه چی بهش پیام میدی میگم هر چی نباشه شوهرمه شما با باباهم کم مشکل نداشتین منم دوسش دارم میخوام دوباره فرصت بدم مامانم میگه نمبزارم 

رقتی دخترم نیستی  حق نداره پاشو تو خونم بزاره

اقا میخوام دوباره فرصت بدم با تعهد محضری مامانم دعوا داره

مامانت کار درستو می‌کنه .‌تعهد محضری به درد لایه جرز دیوار میخوره عززیزممم ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یع کاری نکن که دیگه رو تداشته باشی بیای خونه ی مامان اینا

یع کاری کن که هر دو طرف راضی باشه

خب اونم مادره چون تو رو زده از دست شوهرت ناراحته بهش حق بده جیگر گوشش که تویی کتک زده

چه انتظاری داری بیاد بگه ممنون آقایی که دخترمو زدی

کمی فرصت بده و با ملایمت حرف بزن

این نیز بگذرد

نه

پس چرا خودتون رو پایبند آدمی میکنید که کتکتون میزنه؟برای شخصیتتون ارزش قائل باشید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

زندگی خودته خودت بهتراز همه صلاح کار خودتو میدونی...

شوهرت اگه به غلط کردن افتاده و خودش داره با زبون خودش میگه تعهد محضری میدم یعنی روی حرفش سفت و سخت وایساده...

یه فرصت بهش بده