2777
2789
عنوان

من میخوام برگردم مامانم حالا نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست
زندگی خودته خودت بهتراز همه صلاح کار خودتو میدونی...شوهرت اگه به غلط کردن افتاده و خودش داره با زبون ...

خودش میگه هر کاری بگی میکنم منم میخواستم تعهد بگیرم مامانم نزاشت 

بابا زندگی خودمه دوسدارم برم خونه خودم

میگه میخوای بری هم الان نرو اونو قشنک از پله های دادگاه بالا پایین کن چرا دلخوریو بیشترازین طولش بدم

آره از اول کوتاه نیا.حق با مادرته عزیزم 

...سخت است که کوه دردباشی ...ودیگران به آرامش ظاهرت حسادت کنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه میخوای بری هم الان نرو اونو قشنک از پله های دادگاه بالا پایین کن چرا دلخوریو بیشترازین طولش بدم

شک نکن حرف درستو میگه ..تو مو میبینی و مامانت پیچش مو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خودش میگه هر کاری بگی میکنم منم میخواستم تعهد بگیرم مامانم نزاشت بابا زندگی خودمه دوسدارم برم خونه خ ...

مهم خودتی ک زندگیتو دوست داری 

به خدا توکل کن برو تعهد محضری از شوهرت بگیر برو سر خونه و زندگیت 

خودش میگه هر کاری بگی میکنم منم میخواستم تعهد بگیرم مامانم نزاشت بابا زندگی خودمه دوسدارم برم خونه خ ...

هرکاری ؟؟پس بایددد خسارت سنگینی مالی بهش بزنی ..ماشین داره به نامت کنه ..خونه داره نصفشو بدون هبه کردن به نامت کنه .کارت بانکیش دستت باشه ..اینجوری دیگه جرات نمیکنه برای بار دوم دست روت بلند کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کتک زدنت شوهرت هیچ توجیهی ندارد ولی تو دعوا دو طرف مقصرن کمو زیادشم مهم نیست  وقتی میذاری کار به جایی برسه که دست روت بلند کنه بعدم پای خانواده بیاد وسط همینه دیگه اونام به خودشون اجازه دخالت میدن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

به نظر منم هرگز برنگرد 

اگرنه خیلی بدتر از اینا به سرت میاد باور کن کلبه درویشی پدر و مادر خیلی بهتر از کاخ سلطنتیی شوهریه که دست بزن داره و حاضرم بهت قول شرف بدم که هیچ وقتم درست نمیشه فقط تو پیر میشه و افسرده اخرم میگه از اول مریض بودی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
نمیخوام بیشترازین دلسردی بیاد بینمون

عزیزم حرفمو گوش کن اگه شوهرت دوست داشته باشه حق طلاق رو بهت میده.حتما ازش بخواه.بااین درخواست یه جورایی امتحانش هم میکنی و خوب بودنش رو به مادرت ثابت میکنی.من خودم ۱۸سال متاهلم کلی بالا پایین دیدم این کارو بکن حتما

...سخت است که کوه دردباشی ...ودیگران به آرامش ظاهرت حسادت کنند...
خونوادم چی میگن برگردی دورمونو دیگ خط بکش

رازی کردن خانوادت کار خودته گلم 

یه جوری مشکل رو حل کن که خانوادتم ناراحت نشن..

به خانوادت صحبت کن بگو خودمم میدونم شوهرم کار بدی کرده بگو ازش حمایت نمیکنم حرف شما کاملا درسته..

اما بگو نمیخام زندگیم از این خراب تر بشه سردی بیاد بینمون وقتی خودش میگه تعهد محضری میدم یعنی پشمونه..

به شوهرتم بگو با شیرینی بیاد خونتون کار ناعقلیش رو از دل پدر مادرت دربیاره..

رازی کردن خانوادت کار خودته گلم یه جوری مشکل رو حل کن که خانوادتم ناراحت نشن..به خانوادت صحبت کن بگو ...

گفتم داداششم بیاره ضمانتشو بکنه خودشم بیاد عذرخواهس کنه و تعهد محضری بده  اونم از خداشع مامانم میگه حق ندارد بیاد توام اگر رفتی دورمونو خط بکش من نمیخوام بدون فرصت تمومش کنم نمیخوام پسفردا پشیمون باشم بگم فرصت ندادم شاید درست میشد هر چین نباشه دوسش دارم یه سال باهم بودیم