2777
2789
عنوان

اونایی که توی فضای آکادمیک با همسرشون آشنا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو محیط آکادمیک سگ بودم 😂 کسی نمیتونست دورم بیاد

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

والا من تو دانشگاه تیپ ۱ درس خوندم مقاله هم دادم اصلا فکرنکن اونجا خبریه،اصلا وابدا،هم گرایشی من که باهاش مشترک‌کارمیکردم‌و همه‌ کارامون یه جورایی باهم بود،خدایا منو ببخشی پسر خوبی بود ولی نه تنها اصلا تو باغ نبود،بلکه انقدر یه جوری بود که سوژه دست انداختن بقیه بود,من از این کارشون خوشم نمیومد ولی خوب بنده خدا خیلی ساده بود،ازاون پسرا که محاله هیچ دختری روش کراش بزنه،اخرش رفت  روستای خودشون با دختر عموش ازدواج کرد.اما مثلا رشته های فنی مهندسی خیلی پسرای شیک و باکلاسی داشت و دقیقا همینحور که شما میگی ازدواج بینشون زیاد بود،بخصوص مکانیک‌و مهندسی شیمی و مهندسی نفت خیلی ازدواجای تاپی میکردن 

شما مقاله تون در چه زمینه ای بود؟

تحلیل نقش بازخورد رفتارهای غیر کلامی در ارتباط موثر و مثبت با دانش آموزان ابتدایی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹