2777
2789

همیشه از نوجوونی دوست داشتم با همسر ایندم تو جاهای علمی اشناشم مثلا بشینیم با هم مقاله بنویسیم پژوهش کنیم تهشم اپلای کنیم و مهاجرت کنیم باهم😂

از شانسم افتادم یه دانشگاهی که بچه هاش از بغل این چیزام رد نشدن تا حالا ولی من هنوز امیدمو از دست ندادم😄💪

هم اینکه دوست دارم واقعا کار پژوهش رو ،ولی خب توی دانشگاه تیپ ۳ پیدا کردن آدم های اینکاره واقعا سخته

میشه اگه خودتون سابقه شروع مقاله نویسی توی یک دانشگاه سطح پایین رو داشتین منو راهنمایی کنین چطور میتونم منم وارد این فضا بشم؟

و هم اینکه چطوری میتونم آدم های هم مسیر و اینکاره رو پیدا کنم؟

گفتم که بانگ هستی خود باشم اما دریغ و درد که زن بودم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا تیپ دانشگاه میفهمین؟انتقالی و مهمان نمی تونی بگیری؟

دیگه وقتی دانشگاه دغوز آباد درس میخونم میدونم تیپ ۳ هستم دیگه😂

نه انتقالی و مهمان برای من که بومی همین شهرم نمیشه

گفتم که بانگ هستی خود باشم اما دریغ و درد که زن بودم💔
🤣دانشگاه تیپ ۳ هستم.یکی از اون یکی تنبل تر. پسراش هم نگم برات. منم این فانتزی ها رو داشتم. الان قشن ...

کدوم دانشگاه تیپ ۳ حساب میشن؟

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

من توی فضای آکادمیک آشنا شدم و ازدواج کردم ولی در واقع هیچ ربطی به هم نداشتیم 😅ایشون استاد یه دانشکده دیگه بودن منم دانشجوی شنگول و منگول یه دانشکده دیگه مقاله هم نوشتم ولی بعد شاغل شدن و با کمک اساتید و هم کارانم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مقاله نوشتن را می تونید با کمک اساتیدی که در این زمینه فعالند شروع کنید.‌ باید فعال باشید و توجه شون را جلب کنید و بگین علاقه دارید به نوشتن مقاله. ولی معمولا اگه مهارت هایی مثل انگلیسی خوب، یا کارهای آماری یا برنامه هایی مثل R بلد باشید، این کار آسونتر میشه.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من توی فضای آکادمیک آشنا شدم و ازدواج کردم ولی در واقع هیچ ربطی به هم نداشتیم 😅ایشون استاد یه دانشک ...

شما مقاله تون در چه زمینه ای بود؟

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107