2777
2789

خیلی از مشکلات زنانه رو نمیتونیم بیان کنیم یا تاپیکشو بزنیم سریع میترکه بخاطر بعضی از اشخاص که حتی رو بعضیا نمیشه اسم مرد گذاشت اگه نبودن عالی میشد 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

دقیقا

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقایونی که عضو نی نی سایتن مثل آبجی های مان 🤪

خخخ ولی هرچی باشه بیشعورن چیزی به اسم شعور ندارن

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اگه تو سایت نبودن هم میتونستن خاموش بخونن

باز بهتره نمیان رو بعضی چیزا نظر بدن یا سریع درخواست بدن چندشا🤢

آقایون هم نباشن ی عده خاله زنک ب بهانه اینکه زشته میترکونن

واقعا ی سری چیزا رو آدم نه میتونه از مادرش بپرسه نه روش میشه بره دکتر نه از بقیه بپرسه 

اینجا کسی نمیشناسه خیلی راحت میشه سوال پرسید ولی خر ی عده مریض همیشه در صحنه هستن

خخخ ولی هرچی باشه بیشعورن چیزی به اسم شعور ندارن

اتفاقا میشه ورود به سایت براساس کدملی باشه که کلا نرها نتونن حتی خاموشم وارد بشن تاچه رسد به عضو شدن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

کاش سایت یه قانون داشت نه مرد عضو میشد نه زیر بیست سال 

فضای سایت خیلی بده شده چت روم و دوست یابی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آقایون هم نباشن ی عده خاله زنک ب بهانه اینکه زشته میترکوننواقعا ی سری چیزا رو آدم نه میتونه از مادرش ...

دقیقااا بخدا من الان یه مشکلی دارم نمیتونم از کسی بپرسم حداقل میتونستم اینجا ناشناس بپرسم ک الحمدالله نمیشه