2777
2789

بفهميد ادمهاي اطراف شما چقد ميتونن بي منطق باشن از حرف و موضع خودشون كوتاه نيان

چقد ميتونن بيكار باشن ساعت ٥ و ٦ صبح يكي رو از درد دل پشيمون كنن تا خود ظهر تا عصر

يعني طرف ساعت ٥ صبح تو اين تاپيك كامنت گذاشته استارترش هم رفته و ديگه نيومده الان ساعت ٧ عصر هنوز اون كاربراي بي منطق چراغشون روشنه دارن ميخونن فقط حيف قفل شده نميتونن ديگه عقده گشايي شون رو ادامه بدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

چرا تا يك خاهرشوهر توي اين سايت نظر ميده انقد بهم ميريزيد و فكر ميكنيد خاهرشوهر شماست

چرا تا ساعتها وقتت تون رو تلف ميكنيد واسه اثبات حرف بي منطق تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندن چند صفحه از اين تاپيك كمك ميكنه بتونيم بفهميم داخل مغز و فكر بعضي ادماي ك توي دنياي واقعي دركشون نميكنيم و فرصت هم صحبتي هم زياد نداريم چي ميگذره

فقط اونجاش که یکی به استارتر گفته بود شما از اونهایی هستی که پلیس برای تخلف جلوتو بگیره میگی دیه شو ...

خود اين چيزي ك تعريف كرد ب تنهايي درسته و جالبه ولي اينجا كاربردي نداشت

منم تا همونجا خوندم خندم گرفتخب ادم عاقل از عمد که نبود الان چیکار کنه

من اونجايي ك يكي از كاربرا نوشته بود تو اگه بچه داداشت مياد خونه تون خراب ميكنه اشكال نداره ولي بچه تو برا زن داداشت غريبست… 

منطق عجيبي بود خب بچه بچست