2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

199 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

سوالم در مورد شغلم هست.

من مدرس زبان آموزشگاه هستم.

تدریس خیلی دردسر داره و اعصاب میخواد اما آموزشگاهها حقوق بسیار کمی میدن. حالا ترم جدید رو دو دل هستم برم یانه..اینهمه زحمت میکشی اونوقت پول رفت و آمدته حقوقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مشکل تورو داشتم تو موسسه قلم چی تدریس میکردم اما اونقدر نظرسنجی و استرس به آدم وارد میکردن که زندگیم مختل شده بود اون زمان چون بچه نداشتم کارمو عوض کردم اما الحمدلله ازوقتی بچم بدنیا اومده سرکار نمیرم

اگه سرکار نری میفهمی که چقدر به خودت ظلم میکردی بخاطر یه پول بی ارزش آسایش خودتو ازبین میبردی

بنظرم یه ترم استراحت کن نتیجه ش کمکت میکنه برای ادامه

عزیزم منم مشکل تورو داشتم تو موسسه قلم چی تدریس میکردم اما اونقدر نظرسنجی و استرس به آدم وارد میکردن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.

از بیکاری ترس داشتم همیشه و بخاطر همین ۷ترم این حالت رو تحمل کردم و مشغول تدریس بودم اما واقعا دیگه میبینم اصلا ارزششو نداره.

رشته دانشگاهیم آموزش زبان بوده چندباری انجام دادم مترجمی اما اونم حقوق چندانی نداره

من فکر میکردم حقوقش بهتره البته تو سطوح بالا شنیدم خیلی درآمد داره. من جای تو باشم فعلا بر حسب رشته م کار میکنم تا هم سابقه کار بشه و هم تجربه برای بعد که کار بهتر پیدا کردم. البته اگه نیاز مالی جدی نداری. حقوقش هر چی باشه برای شروع کار خوبه فکر کنم. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
ممنون از راهنماییت عزیزم. از بیکاری ترس داشتم همیشه و بخاطر همین ۷ترم این حالت رو تحمل کردم و مشغول ...

نه عزیزم منم وقتی میخواستم کارمو ول کنم خیلی استرس داشتم دوستم که قبلا خونه نشین شده بود بهم دلگرمی داد که هیییچ اتفاقی نمی افته نگران نباش

حالامنم به شما میگم اصلا نگران نباش باخیال راحت استراحت کن