2777
2789

عمران فرصت شغلیش خیلی محدوده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور

هم شغلش تضمینی هست هم تعطیلات تابستان تعطیلات نوروز تعطیلات رسمی کشور حقوقش برای یه خانوم خوبه محیطشم امنه و کاملا زنونه هستش و میشه گفت بهترین شغل برای یه خانوم هست

من ارشد عمران دارم و همزمان معلمم

هر دو خوبن، کار کردن تو شرکت ها با درآمدهایی که میگن و ساعت های کاری زیادشون به درد نمی خوره

از طریق نظارت فقط درآمد دارم که خب فعلا کمه و خیلی سال باید بگذره تا به درآمد خوب برسی

ولی معلمی امنیت شغلی داری و محیطشم خیلی عالیه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من ارشد عمران دارم و همزمان معلممهر دو خوبن، کار کردن تو شرکت ها با درآمدهایی که میگن و ساعت های کار ...

یعنی عمران خوندین و آزمون استخدامی دادین؟

من عمران یه ترم خوندم بعد دیگه نتیجه اومد انصراف دادم اومدم فرهنگیان

خیلیا بهم میگفتن چرا از عمران انصراف دادی و...

شما معلم ابتدایی هستین یا ریاضی

من ارشد عمران دارم و همزمان معلممهر دو خوبن، کار کردن تو شرکت ها با درآمدهایی که میگن و ساعت های کار ...

از همکلاسیاتون اکثرا سرکار رفتن یا نه

او اونایی که سرکارن از کدوم سطح کلاس بودن یعنی زرنگا یا که فرقی نمیکنه

یعنی عمران خوندین و آزمون استخدامی دادین؟من عمران یه ترم خوندم بعد دیگه نتیجه اومد انصراف دادم اومدم ...

بله دقیقا ارشدم رو گرفتم و بعد آزمون استخدامی شرکت کردم

دبیر فیزیک هستم

نه عزیزم اصلا پشیمون نباش چیز خیلی زیادی از دست ندادی چون بازار کار عمران برای یه خانم خیلی خوب نیست

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بله دقیقا ارشدم رو گرفتم و بعد آزمون استخدامی شرکت کردمدبیر فیزیک هستمنه عزیزم اصلا پشیمون نباش چیز ...

چقدرر خوووب 

دبیر فیزیک عالیه

منم دبیری خیلی بیشتر دوست دارم بتونم در آینده مقطع بالاتر برم خیلی خوب میشه

چقدرر خوووب دبیر فیزیک عالیهمنم دبیری خیلی بیشتر دوست دارم بتونم در آینده مقطع بالاتر برم خیلی خوب م ...

انشالله که هر جور دوست داری همونطور بشه عزیزدلم❤️