2777
2789

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مناسب نیس

ازنا که سه تا خط دارن چطور کلا تیشرت و شلوار بده؟؟؟

من چاقم نمیخوام خیل مشخص باشم چی بپوشم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
ببین خب تو دست و پا عه انگار شلوارش حالا مشکل ست خودتت چیه مگ

ندارم کلا میخوام بخرم میشه راهنماییم کنی میخوام اندامم زیاد مشخص نباشه

برای پیاده روی و تیپ اسپرت توی سفر خوبه 

ولی مناسب داخل باشگاه نیست هم از گرما اذیت میشی هم اینکه حرکت برات سخت میشه 

برای باشگاه متناسب با سلیقه ات 

تیشرت ، تاپ با شلوار ، لگ ، شلوارک ، دامن کوتاه ، یا حتی اورال هم میتونه مناسب باشه

ندارم کلا میخوام بخرم میشه راهنماییم کنی میخوام اندامم زیاد مشخص نباشه

ببین من خودم لگ میپوشم با تیشرت معمولا 

میتونی تیشرتی که حالا یکم لانگ عه هم بپوشی ولی خیلی دیگه سایزش بزرگ نباشه که تو دست و پا بره

برا پایین تنه هم اگه نمیخوای لگ بپوشی میتونی از این شلوار اسلش ها بپوشی اونا هم خوبن 

ببین من خودم لگ میپوشم با تیشرت معمولا میتونی تیشرتی که حالا یکم لانگ عه هم بپوشی ولی خیلی دیگه سایز ...

ممنون عزیزم نظرت خیلی مفید بود 💖

ازنا که سه تا خط دارن چطور کلا تیشرت و شلوار بده؟؟؟من چاقم نمیخوام خیل مشخص باشم چی بپوشم

سلام عزیزم ببخشید اینجا مزاحمت شدم کامنتتو دیدم گفته بودی خواهرت یه نمازی خوند فرداش ۳ تا خاستگار اومد 

میشه لطفا بگی چ نمازی بود ؟

بعدش خاستگارای خوب اومد یا ببخشید داغون ؟

خواهرتون نماز خونه و چادریه ؟ میخوام بدونم براهمه حواب میده یا فقط ‌..