2777
2789

داره مزاحمت ایجاد میکنه خانم ها یه بار پشت هم باشیم ببینید چطور داره فهم بی احترامی میکنه 

این کاربر ولم نمیکنه 

اینجا رو با اتاق خواب مادرش اشتباه گرفته 

تو همه تاپیکا میاد میگه اقا هستم‌مجرد دنبال خانم برا ازدواج

چندین بار تو تاپیکای خصوصی خامم ها یا عکسا اومد چرت و پرت گفت و کاربرا ریختن سرش

حالا من یه هفته پیش بعش گفتم چرا تو تاپیکا چرت و پرت میگی مگه سایت دوست یابیه 

و از اون موقع تا الان داره فهش میده بهم

پیامش رو الان میذارم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

نکبت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه همون یه هفته پیش چیزی نگفتم 

و از اون موقع مدام چرت پرت میگه

پیامش:

میخوای چی رو بدونی؟!

دنبال چی هستی؟!

فرض کن عاشق یکی از کاربرای دختر نی نی سایت شدم،  کل وجودت فدای یه تار مو اون دختر 

وقتشه بری تو سطل زباله دان تاریخ

زنیکه ی مزاحم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

عکس اومد بلایک 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

من دیگه همون یه هفته پیش چیزی نگفتم و از اون موقع مدام چرت پرت میگهپیامش:میخوای چی رو بدونی؟!دنبال چ ...

بدبخت اون دختری ک این گراز عاشقشه

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

@mr313m‍ 

امام علی بزنه به کمرت بی پدر

تو شیعه علی؟؟؟ توی درب و داغون لعنت بهت

چرا مزاحمت ایجاد میگنی بیناموس بی فرهنگ

هار شدی مگههه هارشدی بزو سراغ مادرت نجس زاده

کی منو محو‌کنه؟ توو توعه درب و داغون 

این که خوبه یه بار یکی بهم درخواست داد پروفایلش زنونه بود منم درخواست شو قبول کردم لینک فرستاد منم باز کردم  

دیدم عکس چیزشو فرستاده 😑😑😑😑😑😑😑😑 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

فحش😐

للخشید انقدر عصبانیم بخدا نمیدونم چیگار کنم چی مینویسم