2777
2789

بایدچندتکه قلم گوسفند از قصابی بگیری ..تمیزبشوری توقابلمه آب جاکن نمک بزن اینقدربجوشه تاسفیدشه.بعد آبشو عوض میکنی یه قابلمه دیگه آب جاکن روی قلم رو بگیره..نمک و ادویه و پیاز بریزبجوشه..تو قابلمه ۱۰.۱۲س طول میکشه...تو زودپز ۵.۶س.بعد درست شد میریزی توی ظرف دربسته تو فریزر تا۵...۶ماه قابل استفاده س..غذاها یکی دوقاشق استفاده کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوسفند قلم نداره اگر قلم خریدی باید بزاری تو قابلمه با ی عالمه آب ۱۴ساعت بپزهچیزی ک بدست میاد میشه آ ...

گوسفند قلم داره مگه میشه نداشته باشه؟

گوسفند قلمش خیلی ظریف و کوچیکه نسبت به گاو و شتر اینا

من عاااشق زمستونم❤️

من همیشه قلم میگیرم، گوسفندی یا گاوی (گوسفندی گیرم بیاد که چه بهتر) چند ساعت میزارم بپزه تا آبش در حد دو لیوان بمونه، و محتویات داخل استخوان ازش به راحتی  خارج شه. بعد اونو صاف میکنم میذارم یخچال وقتی مثل ژله بسته شد، تکه تکه میکنم نذارم فریزر، هر وقت  خورشت یا آش و سوپ میپزم، یه تکه ميندازم داخلش. هم مقوی میشه هم خوشمزه

اسی من خیلی کوتاه واست تایپ کردم 

ولی برو سرچ کن طرز تهیشو کامل نگاه کن که یاد بگیری یه کم  دنک و فنگ داره

من اولین بار یه کلیپ ده دقیقه ای تو اینستا دیدم کامل توضیح داده بود

من عاااشق زمستونم❤️