2777
2789
عنوان

چرا همش گریه میکنم من…

49 بازدید | 6 پست

روز چهارم پریودمه 

نمیدونم بخاطر اونه یا چیز دیگه 

همش گریم میاد همش حسای بد میاد سراغم 

چرا آخه؟!

خودم خسته شدم ، ی راهکار میدین؟/:

🌊💫 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏, 𝒄𝒂𝒍𝒎 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒆𝒆𝒑💫🌊

گریه های من فقط یک یا دو روز قبل پریودی هست . پریود شم دیگه گریه نیست . وقتایی که زیااااد می خوابم یا وقتایی که سردی و ترشی زیاد میخورم یا رژیم دارم هم بیشتر گریه میکنم . 

گریه های من فقط یک یا دو روز قبل پریودی هست . پریود شم دیگه گریه نیست . وقتایی که زیااااد می خوابم ی ...

رژیم ندارم ولی کلا خیلی کم خوراک شدم ممکنه واسه اون باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم ندارم ولی کلا خیلی کم خوراک شدم ممکنه واسه اون باشه؟

اره بدنت ضعیف شده اعصاب و روحیه ات هم ضعیف شده . برخی وقتی غمگین میشن کم خوراک میشن . حالا باید ببینی بخاطر غم کم خوراک شدی یا بخاطر کم خوراک شدنت غم اومده سراغت

اره بدنت ضعیف شده اعصاب و روحیه ات هم ضعیف شده . برخی وقتی غمگین میشن کم خوراک میشن . حالا باید ببین ...

بخاطر غم ، کلا بی اشتها شدم …

بخاطر غم ، کلا بی اشتها شدم …

تنها نباش . یا برو تفریح و باشگاه و دوست و رفیق و دورهمی فامیلی و بازار و هرچی.... بهرحال هرچی بیشتر تنها باشی بیشتر مشغله فکری داری . سعی کن بیشتر مشغولیات بسازی برای خودت تا این بحران بگذره و مریض نشی خدای نکرده 

تنها نباش . یا برو تفریح و باشگاه و دوست و رفیق و دورهمی فامیلی و بازار و هرچی.... بهرحال هرچی بیشتر ...

نه تنها نیستم 

ولی خب نمیدونم چرا بیخودی دارم عرررر میزنم

چمه آخه/؛