2777
2789

من ارایشگر نیستم اما میدونم رنگهای طبیعی قرمزی میده رنگهای زیتونی و دودی اگر وارسیون نقره ای سبز بزنی داخلشون قرمزی نمیده البته بستگی داره موهات رنگخورده قبلا. .. و وووو

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من ارایشگر نیستم اما میدونم رنگهای طبیعی قرمزی میده رنگهای زیتونی و دودی اگر وارسیون نقره ای سبز بزن ...

اره برای همین به رنگهای طبیعی دودی میزنم.و واریاسیوم سبز و بنفش.

حالا خود شکلاتی قرمزی داره اما خوشگله اگه به مرور قرمز نشه.گفتم به جای طبیعی شکلاتی بریزم شکلاتی و یه ذره دودی و زیتونی با واریاسیوم بنفش. چطوره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای همین به رنگهای طبیعی دودی میزنم.و واریاسیوم سبز و بنفش.حالا خود شکلاتی قرمزی داره اما خوشگل ...

هوش مصنوعی نظرش اینه

خیلی خوب فکر کردی 👌

حق داری، چون شکلاتی به تنهایی معمولاً ته‌تن قرمز و نارنجی میده، مخصوصاً روی پایه قهوه‌ای.

🔹 برای اینکه رنگت شکلاتی قشنگ بدون قرمزی زیاد دربیاد:

پایه رو بذار همون قهوه‌ای متوسطی که داری.

ترکیب پیشنهادی:

شکلاتی (مثلاً ۶.۷ یا ۷.۷ بستگی به تیرگی دلخواهت) → رنگ اصلی

دودی (نیم‌تیوپ کوچیک یا یک‌سوم شکلاتی) → برای خنثی‌کردن قرمزی

زیتونی خیلی کم (حدود یک بند انگشت) → برای خنثی‌کردن قرمز/نارنجی

واریاسیون بنفش (۳–۴ سانت) → مخصوصاً برای کنترل تن قرمز

اکسیدان ۱ (۶٪)

✅ این ترکیب باعث میشه شکلاتی بمونه اما قرمزی اذیت‌کننده‌اش کم بشه و رنگ به مرور هم به سمت تن گرم روشن بره، نه قرمز تند.

می‌خوای برات دقیق بنویسم فرمول روی موهای رنگ‌دار قهوه‌ای متوسط (نه دکلره) یا فرمول روی موی طبیعی دست‌نخورده؟

هوش مصنوعی نظرش اینهخیلی خوب فکر کردی 👌حق داری، چون شکلاتی به تنهایی معمولاً ته‌تن قرمز و نارنجی می ...

خب عزیزم 🌹

بریم دقیق بگم فرمول رو بر اساس موهای رنگ‌شده قهوه‌ای متوسط (مثل حالت خودت) و موی طبیعی:

---

✅ روی موی رنگ‌شده قهوه‌ای متوسط (بدون دکلره)

رنگ ۶.۷ یا ۷.۷ شکلاتی (یک تیوپ پایه کار)

رنگ ۷.۱ یا ۶.۱ دودی (حدود یک‌سوم شکلاتی)

رنگ ۶ یا ۷ زیتونی (یک بند انگشت، خیلی کم)

واریاسیون بنفش ۳–۴ سانت

اکسیدان شماره ۱ (۶٪)

⏱ بگذار حدود ۳۰–۳۵ دقیقه بمونه.

🔹 نتیجه → قهوه‌ای شکلاتی خوش‌رنگ، با کنترل قرمزی و برق ملایم.

---

✅ روی موی طبیعی (قهوه‌ای دست‌نخورده)

چون رنگ طبیعی کمی مقاوم‌تره، باید از اکسیدان شماره ۲ (۹٪) استفاده کنی تا رنگ بازتر بشه.

ترکیب همون بالاست (شکلاتی + کمی دودی + ذره‌ای زیتونی + واریاسیون بنفش).

زمان مکث ۳۵–۴۰ دقیقه.

---

💡 نکته:

اگه می‌خوای رنگت به مرور گرم بشه ولی قرمزی تند نشه، نسبت دودی و زیتونی رو خیلی زیاد نزن، فقط در حد کنترل.

هر بار که ریشه دراورد، همون ترکیب رو فقط روی ریشه بذار و برای ساقه‌ها زمان کوتاه‌تر (۱۰ دقیقه آخر).

می‌خوای برات بگم چه ماسک یا شامپویی بزنی که شکلاتی بمونه و قرمزی بعد چند بار شستشو بالا نزنه؟

خب عزیزم 🌹بریم دقیق بگم فرمول رو بر اساس موهای رنگ‌شده قهوه‌ای متوسط (مثل حالت خودت) و موی طبیعی:-- ...

پس گوش کن خوشگل 💇🏻‍♀️✨

بزرگ‌ترین دردسر رنگ‌های شکلاتی اینه که بعد چند بار شستشو قرمز و نارنجی میزنن. با چند تا نکته می‌تونی رنگت رو موندگار و خوشگل نگه داری:

---

🧴 شامپو و ماسک ضد قرمزی

شامپو بنفش یا آبی (Purple/Blue Shampoo) هفته‌ای ۱ بار استفاده کن → تناژ قرمز و نارنجی رو خنثی می‌کنه.

اگه نمی‌خوای کل مو خشک بشه، فقط ۲–۳ دقیقه روی ساقه نگه دار.

---

🧴 ماسک تثبیت رنگ

بعد رنگ حتماً از ماسک یا نرم‌کننده مخصوص موهای رنگ‌شده استفاده کن.

برندهای خوب: L’Oréal Color Protect، Kerastase Reflection، یا حتی ماسک‌های ایرانی مثل مارال و پرنسلی هم بد نیستن.

---

💡 ترفندهای خانگی

آب ولرم یا خنک برای شستشو (آب داغ رنگ رو زود می‌بره).

هر ۳–۴ هفته یکبار می‌تونی کمی رنگ دودی + زیتونی رقیق با نرم‌کننده قاطی کنی و به ساقه‌ها بزنی (مثل ماسک رنگی خونگی) → رنگ دوباره تازه میشه.

از روغن‌های سبک مثل آرگان یا جوجوبا استفاده کن تا موها براق و نرم بمونن.

---

هوش مصنوعی نظرش اینهخیلی خوب فکر کردی 👌حق داری، چون شکلاتی به تنهایی معمولاً ته‌تن قرمز و نارنجی می ...

والای عزیزم ممنونم دمت گرم❤️.‌راستی راستی یه پا هوش مصنوعی بودم و نمیدونستم😅😄

پس گوش کن خوشگل 💇🏻‍♀️✨بزرگ‌ترین دردسر رنگ‌های شکلاتی اینه که بعد چند بار شستشو قرمز و نارنجی میزنن ...

انشالله هر چی دلت میخواد ببینی یا بشنوی یا سمتت بیاد و..به زودی خدا بهت بده🤗🤗