2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ژلیش ساده یکدست میزنم حتی دیسکو و اینها هم نمیزنم فقط اینسری داشتم میرفتم سفر صورتی ابنباتی زدم س ...

عزیزم

من کلا تا میرم ناخنکارم میبینه میگه خانم فرنچ آمد 

فقط بعضی موقعه ها ساده میزنم اونم رنگ نود غیر اون همش فرنچ 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نههههه همینجا پیام دادم

ببخشید من پیامهام زیاد بود ندیدم 

دو‌هفته کامل درگیر یک پروسه بودم اصلا نی نی سایت رو باز نکرده بودم الانم چون خیلی از بچه های اینجا تو اینستا بهم پیام میدن فکر کردم اونجا بهم پیام دادین 

اخه حوصله پیامهای فامیل و دوست و آشنا رو ندارم تو واتس آب و اینستا فعلا آنلاین نمیشم 

یا اینجا هستم یا توییتر

لباس چی خوبه؟ میتونم امروز برم بخرم

این مدلی نه راستش اصلا جالب نیست مخصوصا اون قسمتش که افتاده رو بازوهات تازه ممکنه اذیت هم بشی بعد اون قسمت پایینش که فون شده چین داره ببخشید انگار برای خانمهای 

بارداره 

بالا تنت خیلی اومده پایین.خط کمرت جای بدیه.خیاط ماهر اگر سراغ داری ببر بده دامنت رو بالا ببره.

افرین 

دید کارشناسانه 

شونه هاشو افتاده کرده حداقل بندایی ک رو دستشه بره بالاتر بهتره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببخشید من پیامهام زیاد بود ندیدم دو‌هفته کامل درگیر یک پروسه بودم اصلا نی نی سایت رو باز نکرده بودم ...

خواهش میکنم جان؛  الان اگه میتونی پیامها رو چک کن یا هروقت تونستی ❤️

کوتاه بهتره برام

شنیون جالب نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خواهش میکنم جان؛ الان اگه میتونی پیامها رو چک کن یا هروقت تونستی ❤️

کجا بهم پیام دادی آخه پیدا نمیکنم ؟

کی بهم پیام دادی ؟

اگه یادته میخوای بیا دایرکت بهم دوباره پیام بده که تاپیک استارتر منحرف نشه عزیزم 

باز هر جور راحتی 

میخوای انتهای یکی از تاپیکهای خودم دوباره پیام بده