2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهر دخترمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برا دخترت سوخت

چه اینده ی بدی در انتظارشه، با این سکوت تو

هیچی دست امیر سام رو میبوسیدی میگفتی دفعه بعد دخترمو محکم تر بزن

اینده بچه را تباه نکن

عزت نفسشو نابود نکن با این کارات

بهت مدال نمیدن

به خواهرشوهرم گفتم یه مدت سر همین قضیه با ما قطع رابطه کرده بودن😂

به درک بزار قهر کنه..بابا زشته اون پسره.... بچه شما دختر...بعد آلت  اون پسر رو ببینه ..دخترت کنجکاو میشه..خدایی نکرده فردا همینطور بازی بازی زبونم لال تو دوران بچگیشون بلایی سر دخترت نیاره...یا جدای این موضوع قطعاااا رو فکر دخترت اثر خودش رو میزاره و باعث بلوغ زودرس در دخترت میشه..واییی بهتره از تاپیک برم اعصابم خرد شد😑 شما اول باید خودتون رو عزت نفستون کار کنید تا بتونید از بچه تون دفاع کنید..میخوای یکی مثل خودت بشه دخترت؟ چون نوشتی از اول همینطوری مظلوم بودم و نمیتونستم از خودم دفاع کنم

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

لطفا جایی میریدهمراه بچه هاتون اسباب بازی نبرید .زن داداش منم هرسری همینکارو می کنه بچه خواهرم تا حد ...

وااا چه حرفاااا 

شاید بچه خودش دوست داشته باشه مثل بچه اسی که اصرار کرد یه ایباب بازی بیاره

به بچه هاتون یاد بدین هر کسی اسبتب بازیش مال خودشه

من جای زنداداشت بودم همه اونایی که عصبانی شده بودن رنگی میکردم

به درک بزار قهر کنه..بابا زشته اون پسره.... بچه شما دختر...بعد آلت اون پسر رو ببینه ..دخترت کنجکاو ...

من برای تربیت دخترم دوره های تربیت جنسی دیدم اون که جلوی چشماش رو می‌گیره ولی برای خواهرشوهرم متاسفم با این تربیت کردنش

چه عجوزه‌ایه خواهرشوهرت 😈 خدایی دختر که خیلیییی خوبه 😍 چه‌جوری دلشون میاد این کارا رو می‌کنن و این ...

نمیدونی من چقدر از اعماق وجودم اشک ریختم جیگرم سوخت اون لحظه از خودم از دختر تازه متولد شدم متنفر شدم چقدر ناشکری کردم..ولی خدارشکر به شوهرم ثابت شد چه خواهری عفریته ای داره...اما الان دخترم اینقدر بامزه شده قند خونمون شده...

من با شوهرم دعوام میشد خاخرشوهرم میومد شادیش رو بهم نشون میداد که اره ببین من چقدر دارم خوشحالی میکنم ...

حامله شدم برای بچه اول بچم سقط شد بعد خاهرشوهرم  اومد مثلا عیادت ولی اسمش عیادت نبود اومده بود بمن نشون بده ببین چقدر خوشحالم سقط کردی شیطانیه برای خودش 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

وااا چه حرفاااا شاید بچه خودش دوست داشته باشه مثل بچه اسی که اصرار کرد یه ایباب بازی بیارهبه بچه هات ...

اولا بچه های من بزرگ هستن کوچک هم بودن همچین اجازه ای نداشتن جای اسباب بازی تو خونه اس.بعدم شما انگار درکی از بچه ندارید .اون یکی هم بچه اس قطعا دلش میخواد بازی کنه با اون وسیله .درنهایت بهتر بجای بی ادبی کردن یکم فکر کنیم 

استارتر پسرا کلا شیطونن دخترا ساکتن نباید با هم زیاد بازی کنن

دقیقا من دخترم رو می‌برم پیش دختر خواهرم دختر خواهر من یکسال از دخترم کوچیک تره قشنگ باهم بازی میکنن اصلا دخترم در قبالش حس مسئولیت داره با این که یکسال ازش کوچیک تره بهش غذا میده مراقبشه و کلا از این داستانا ندارن باهم

بچه اولم دختر شد بعد خاهرشونرم باورت میشه حتییییییی ی بار هم بچه ی منو بغل نکرد بخدای محمد...بعد از ...

دمت گررررررم جیگرم حال اومد کامنتت رو خوندم 😘🫂...مگه خود عتیقه اش چی زاییده؟ خدایا تو این دور و زمونه هنوزم این آدما هستن که فرق میزارن بین جنسیت بچه ها😑...بعدش هم مگه جنسیت بچه دست زنه؟ که زر مفت زده

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘