2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهر دخترمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 97 پست

تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد فقط مراقب باشید آسیب جدی به هم نزنن

کار خواهر شوهرت دخالته 

شما هم از اسباب بازی بچه بدون رضایت خودش نگذر  ما بین خودمون قول گذاشتیم من و خواهر و زنداداشام که از خونه عروسک و اسباب بازی جایی نبریم تا دعوا بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه خواهرشوهرتو جر ندادی؟ اولش میخواستم بگم بچه س دیدم ننه ش اینجوری بارش آورده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اسباب بازی های خودش جاهای دیگه که بچه هست نبرین...به هیچ عنوان بچه رو از جلوی چشمت دور نکن...رفت و ا ...

هیچ وقت اسباب بازی هاشو با خودش جایی نمی‌برد ایندفعه گیر داده بود که با خودش ببره اسباب بازیشو بله باید همینکار هارو بکم

اسباب بازی های خودش جاهای دیگه که بچه هست نبرین...به هیچ عنوان بچه رو از جلوی چشمت دور نکن...رفت و ا ...

اسباب بازی نبره ادم بچه کریه میکنه که اسباب بازی میخوام ولی بهش نمی‌ده اسباب بازی هاش رو 

ببره هم که این داستان گریه پیش میاد

.

حالا زشته پشت سرش حرف بزنم ولی واقعا خیلی از دستش ناراحت شدم

دیگه از ادما باید اندازه شعور و تربیت خانوادگیشون توقع داشت تو فقط مراقب بچت باشه کار دیگه ای نمیشه کرد

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عزیزم باید مواظبشون باشی..چند وقته شون؟؟ پسر من دو سال سه ماهه ش دختر خواهر شوهرم ۲۰ ماهشه ..خیلی با هم دعوا میکنن.یکسره مواظبم..خب چیکار کنم یکبار این میزنم یه با اون میزنه..فقط باید مواظب باشی تا فهمیده بشن

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا  نبخشدت زن چطور خواهرشرت  اسباب‌بازی دخترتو گرفته تو هیچی نگفتی و گریه بچت بیشتر شده...میباس به خاهرشوهرت بگی بچتو مراقب باش  دخترمو نزنه...من بودم از وسطنصفش مسکردم 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...