دیروز رفته بودیم خونشون فاصله ی سنی دختر من با پسرش ۵ ماهه دخترم با خودش یه تلفن اسباب بازی آورده بود پسرعمش هم میخواستش دخترم بهش نداد بچمو هم زد هم موهاشو کشید گردنبندش هم از توی گردنش کشید پاره شد من بار اول دیدم دخترم گریه کرد گفتم چیزی نیست فکر کردم میگه منو زد مثلا آروم زد یا دستش گیر کرده گردنبندش پاره شده خلاصه به دل نگرفتم گفتم بچه هست حالا یه کاری کرده بار دوم من و خواهرشوهر رفته بودیم توی اتاق پیش بچه ها داشتیم حرف میزدیم یکهو دیدم چنان با اسباب بازی کوبید تو سر دخترم که دخترم فقط به لحظه گیج زد بعد گریه کرد منم خیلی ناراحت شدم رفتم بچه رو بغل کردم یکم دلداری دادم خواهرشوهرمم گفت حالا چیزی نشده اونجوری گریه میکنه بعد اسباب بازی دخترمو از دستش کشید داد به پسرش دخترم بیشتر گریه کرد منم بهش گفتم حالا یکم بده امیرسام هم بازی کنه بعد بهت میده دیگه از اتاق بردمش بیرون
چه وحشی بودن مادر و پسر .من باشم یه مدت رفت و آمد رو کم میکنم میگم بچم چند وقت شبا گریه میکردم میگه امیر سام منو زد تا یک کم آدم تر و بزرگتر بشه و دخترت بتونه حق خودش ر و بگیره
تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد فقط مراقب باشید آسیب جدی به هم نزنن
کار خواهر شوهرت دخالته
شما هم از اسباب بازی بچه بدون رضایت خودش نگذر ما بین خودمون قول گذاشتیم من و خواهر و زنداداشام که از خونه عروسک و اسباب بازی جایی نبریم تا دعوا بشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
حالا زشته پشت سرش حرف بزنم ولی واقعا خیلی از دستش ناراحت شدم
دیگه از ادما باید اندازه شعور و تربیت خانوادگیشون توقع داشت تو فقط مراقب بچت باشه کار دیگه ای نمیشه کرد
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
عزیزم باید مواظبشون باشی..چند وقته شون؟؟ پسر من دو سال سه ماهه ش دختر خواهر شوهرم ۲۰ ماهشه ..خیلی با هم دعوا میکنن.یکسره مواظبم..خب چیکار کنم یکبار این میزنم یه با اون میزنه..فقط باید مواظب باشی تا فهمیده بشن
خدا نبخشدت زن چطور خواهرشرت اسباببازی دخترتو گرفته تو هیچی نگفتی و گریه بچت بیشتر شده...میباس به خاهرشوهرت بگی بچتو مراقب باش دخترمو نزنه...من بودم از وسطنصفش مسکردم