2777
2789

داستان از این قراره که ایشون هم معتقده به حریم شخصی خودش و رعایتش توسط اطرافیان

هم اعتقاده قلبی داره به اینکه باید در جریان اموراتی که مربوط به منه باشه و منم ناراضی از دونستن ایشون

چند سال پیش که ازدواج کرد تو جمع سعی کرد با صدای بلند به من بفهمونه که علاقه ای به صمیمیت با من نداره که تا اینجاش اوکیه

الان زندگی من دستخوش تغییرات مثبتو منفیه

بخصوص مثبت

اتمام حجت کردم😌 کسی از خانوادم کلامی بهش نگه تا زمانی که فامیل خبر دار شدن این حاج خانومم مطلع بشه

ولی مامانم میگه تو تمومش کن

وقتی مشتاق دونستنه بهش بگو 

لازم به ذکره که اون حرف اون زمانش جنبه خودنمایی داشت بیشتر وگرنه کسی ک طالب احترامه می‌تونه آروم ب خودتم بگه 

حالا بنده دو دلم

مثه خودش رفتار کنم که البته تا الان کم نزاشتم

خیلی از مسائلو بال بال زده تو جریان نزاشتمش

یا تمومش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه دلم نمیخواد دشمن تراشی کنم واسه خودم اگر واقعا برات مهم نیست بدونه یا نه فقط به قصد تنبیه مخفی می‌کنی ازش به نظر منم مادرت درست می‌گه ، با توجه به اینکه قبلاً هم حالش رو توی موقعیت های دیگه گرفتی دیگه میتونی تمومش کنی 

فقط یه موضوع ، خیلی از کسایی که فضولی میکنن حسادت هم در حد اعلا دارن اگر فکر می‌کنی بهش بگی حسادت می‌کنه نگو تا وقتی موضوع تموم نشده و پرونده ش کامل بسته نشده هیچی بهش نگو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اگه بحث ازدواجته که تو تاپیک قبل گفتی دو هفته صیغه کردی بنظرم کار درستی نیست که الان نمیدونه...حالا کاری به این ندارم ولی درمورد اقاپسری که باهاش صیغه ای حس میکنم باتوجه به توصیفی که درموردش داشتی کارت به جدایی بکشه ....خواهرانه بخت میگم اگه واقعا یک درصد هم شک داری به تو نمیخوره الان بهم بزنی بهتره تا بعدا بایه بچه برگردی ....حرف بقیه رو هم گوش نکن هواییت کنن بگن اره خوبه عاشقش میشی...واقعا نمیشی دروغه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید