2777
2789
عنوان

زنداداشمو داستاناش قسمت پنجاه و اندی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست
اگه بحث ازدواجته که تو تاپیک قبل گفتی دو هفته صیغه کردی بنظرم کار درستی نیست که الان نمیدونه...حالا ...

خواهرم مگه میشه صیغه کنی و طرف نفهمه

راجب اونم پیشنهاد مشاوره دادم

گفتم یا میاد یا باید مدتشو ببخشه تموم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی نگی ولی به احتمال زیاد داداشت رو پر میکنه و رابطش با مامانت اینا خراب میشه،اگه مهم نیست انجام ...

داداشم همون روزی که اینجور باهام رفتار کرد اونجا بود و دید 

دیگه نمیزاره زنش گلگی کنه 

مادرته یا دشمنت

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خواهرم مگه میشه صیغه کنی و طرف نفهمهراجب اونم پیشنهاد مشاوره دادمگفتم یا میاد یا باید مدتشو ببخشه تم ...

بنظر من که با یه جلسه مشاوره نمیشه همه چیو درست کرد جس میکنم دلت بهش راضی نیست طبق مشاوره هایی که کار کردم میگم 🧡ان شالله خوشبخت بشی عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بنظر من که با یه جلسه مشاوره نمیشه همه چیو درست کرد جس میکنم دلت بهش راضی نیست طبق مشاوره هایی که کا ...

حست که کاملا درسته

ولی میگم شاید صلاح با کسیه که دلم باهاش نیست

ولی تا زمانی که یکمم که شده دلم راضی نشه قطعا ازدواج نمیکنم 

یه نکته دیگه تو ازدواج کنی خانواده شوهر چه بسا صد برابر بدتر زن داداشت هستن مطمئن باش اگه بخوای این انرژی که برای کل کل با زن داداشت میزاری برا تک تک خانواده شوهر بزاری وقت نمیکنی زندگیتو اوکی کنی سنت کمه برای گرفتن یه مسئولیت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه نکته دیگه تو ازدواج کنی خانواده شوهر چه بسا صد برابر بدتر زن داداشت هستن مطمئن باش اگه بخوای این ...

من خیلی سرم گرم کارو درسه

زمانی برای این حرفا ندارم

از طرفی چون می‌دونم تو جریان نیست خیالم راحته حرفی از توش در نمیاره 

بنظرم بیشتر باعث آرامش ذهنمه

من بودم ب کسایی هم ک ممکن بود بهش بگن نمیگفتم حتی مادرم

ن بخاطر اینکه قبلا این کارو کرده

چون هر کسی ی نفسی داره و مشخصه این شخص دوست نداره تو تغییر مثبت داشته باشی ممکنه نفسش باعث بشه اتفاقه نیفته یا ورق برگرده

بهرحال هر چی سکرت تر بری جلو خودت موفق تری

حست که کاملا درستهولی میگم شاید صلاح با کسیه که دلم باهاش نیستولی تا زمانی که یکمم که شده دلم راضی ن ...

ما خودمون تعیین میکنیم سرنوشتمونو اگه هم اشتباهی رخ میده باز هم مقصر خودمونیم که تو زمان اشتباه و مکان اشتباه بودیم گلم...ازدواج خیلی مسئولیت سنگینیه اون اقا پسر هم خیلی دوست داره اوایل زندگیش و یا حتی الان که نکاح موقتیت بهترین ساعت هارو با تو بگذرونه وقتی در حدی هستی که دوست داری دستتو قطع کنی بیشتر احساس تنفر میبینم تا دلت باهاش نبودن ...حرف مردم برات مهم نباشه اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی سرم گرم کارو درسهزمانی برای این حرفا ندارماز طرفی چون می‌دونم تو جریان نیست خیالم راحته حرفی ...

کاری به زن داداشت ندارم کلا ازدواجتو منظورمه بیشتر فکر کن و بنظرم حداقل دوماه هم از تجربه. دیگران هم هرروز مشاوره ازدواج برو تا به یه پختگی نسبی برسی .... کاش یادگیری مهارت برای ازدواج یه درسی بود که تو دوران مدرسه پاس میشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40