2777
2789
عنوان

سقط جنین تو هفته ی نوزدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 64 پست
خب اینا که دلیل نمیشه .شاید اصلا اومدنشون زندگی ات رو از این رو به اون رو کرد.توی هر اتفاقی یک حکمتی ...

یه شوهر حیوون رو که نمیتونن ادم کنن دوتا بچه همون یدونه بچمم دق کرده از دست این پدر 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه یادت افتاده که تو خونه ای و همسرت اذیت میکنه؟! پنج ماهشه اون طفل معصوما قربون حکمت خدا برم

چرا چرت میگی بالاتر گفتم تو فکر کار و شغل بودم بتونم برم دنبال کارای طلاق که ناخواسته نفهمیدم چیشد باردار شدم شوهرمم نذاشت سقط کنم ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیدونم چی بگم...عزیزم خیلی دیره واسه این تصمیم کاریه که شده بهتره بپذیریشون

همش دعا میکنم کاش یه اتفاقی بیوفته تو شکمم تموم شن به این دنیا نیان دنیای قشنگی در انتظارشون نیست ....واقعا خستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه شوهر حیوون رو که نمیتونن ادم کنن دوتا بچه همون یدونه بچمم دق کرده از دست این پدر

عزیزم از کجا میدونی که نشه ؟

بعدم شاید همینا توی اینده شدن پشت و پناه پسرت .

خودت داری میگی پدرشون خوب نیست . خب پسرت توی این دنیا تک و تنها چیکار کنه ؟ مادر پدر که تا ابد نمیمونن.

دوتا خواهر و برادر داشته باشه ، پشتش بهشون گرم میشه. 

فردا پس فردا دلسوز هم میشن.

اینایی که گفتی هیچ کدوم دلیل نمیشه حق زندگی رو از بچه هات بگیری.

میدونی چند تا ادم میشناسم که پدر خوبی نداشتن ولی الان خیلی ادمای موفق و خوبین ؟ 

تازه پدرشون شاید خوب نباشه اونقدری که تو میخوای ولی انقدر دوسشون داره که نذاشته از بین ببریشون.

برای حل مشکلاتت با همسرت ، مشاوره رو امتحان کردی ؟

عزیزم میدونم حالت خیلی بده اما این حرفارو نزن خدا نعمت بهت داره که خیلیا ارزشونه .شاید اصلا نشونه ای از طرف خدا باشه دستت رو بزار روی قلبت لاحول ولا قوه الا بالله بخون اروم بشی.مطمین باش اون بچه ها بزرگ بشن چراغ دلت میشن و باعث سربلندیت و پشت و پناهت میشن وبدون اونا صداتو الان کامل میشنون و خیلی ناراحت میشن که میگی سقط و...

عزیزدلم درکت میکنم شرایط خوبی نداری ولی تو روخدا این کارو نکن من آرزومه دوقلو داشته باشم الان حال رو ...

متاسفانه خوب نمیشم چون فشار و اذیت های شوهرم بدتر شده بعد بارداری با سه تا بچه هم نمیتونم طلاق بگیرم دیگه تازه داشت کارم جور میشد که بتونم پست پسرمو بگیرم برم که این بلا سرم اومد😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بد جایی مطرح کردی اینجا فقط میگن سقط نکن دیگه کاری ندارن بعدش اون مادر و بچه ها چی به سرشون اومد کنار اومدن یا نه تونستن راحت زندگی کنند یا نه 

بچه هات بزرگن سقط خطرناکه ولی میفهمم چی میگی عزیزم ادم افسرده با این حرف ها قانع نمیشه دنبال راهی باش و کاری بکن که دلت اروم بشه 

ناشکری نکن

پدر خوبی ندارن ،تو مادر خوبی باش

الان دوست داری گریه کنی ،بکن

ولی زود خودتو جنع و جور کن و حالتو خوب کن...برو پیاده روی ،دست پسرت رو بگیر برو پارک ...با خدا معامله کن

خودتو بزرگ کن

هرچی غر بزنی بدتر میشه

خودت خودتو جمع کن عزیزم

الان اونا خیلی بزرگ شدن...اصلا به سقط فکر نکن...به خوش قدمیشون فکر کن..به بزرگ شدنشون فکر کن

مادری کن

عزیزم از کجا میدونی که نشه ؟بعدم شاید همینا توی اینده شدن پشت و پناه پسرت .خودت داری میگی پدرشون خوب ...

متاسفانه مشاوره جواب نمیده عزیزم شوهرم منو دوست نداره و چند ساله خیانت میکنه دست بزن داره اونم نه زدن عادی جوری میزد که همه بدنم کبود بشه منتظر موندم پسرم سه سالش بشه و ازش جدا شم تازه داشت شرایطم جور میشد .....من هنوز تازه ۲۴سالمه گفتم میرم خونه بابام هم پسرمو بزرگ مسکنم هم شروع میکنم به درس خوندن ....نشد زندگیم داره نابود نیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه شوهرم ادم خوبی نیست من بفکر یه کار بودم بتونم کمی مستقل شم دست پسرم و بگیرم از این جهنم بیا ...

چجور مشکلی داره ؟،معتاده یا دست بزن داره یا از ایناس که شکاک یا مشکلات دیگ ؟،یسری مشکلات میتونی بری درخواست بدی بیان ببرنش 

بارداریت که یدفعه اومده وسط باعث شده نتونی دربیای بیرون ولی الان سقط دوتا جنین نوزده هفته ممکنه جوری به سلامتت آسیب بزنه حتی دوراز جونت زنده نمونی تو که نمیخوای پسرت تنها بمونه 

شرایطشو داری جدا زندگی کنی مثلا طلاق نگیری ولی ی مکان جدا زندگی کنید ؟