2777
2789
عنوان

سقط جنین تو هفته ی نوزدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 64 پست
من با ایشون که کاری ندارمولی بچه یه موجود زنده است آینده دارهوسیله یک بازی نیست مشاوری هم نشنیدم همچ ...

عزیزم چون شما نشنیدین و به نظر شما درست نیست ، احمقه ؟ 

راجب چیزی که مطالعه نداشتین چرا نظر میدین ؟

مطالعاتی که روی بچه های تک فرزندی که بچه طلاق هستن رو خوندین؟

کسی هم نگفته بچه وسیله بازیه.

ولی دو تا بچه با اسیب های در حد معمول خیلی بهتر از یک بچه ی کاملا اسیب دیده و انرمال هست.

هر خونواده ای اسیب خاص خودشو داره ، فقط باید اسیب رو کنترل کرد که جبران ناپذیر نشه و از کنترل خارج نشه.

شما وقتی داری جدا میشی یه بچه یا دوتا بچه تفاوت زیادی نداره.

عزیزم چون شما نشنیدین و به نظر شما درست نیست ، احمقه ؟ راجب چیزی که مطالعه نداشتین چرا نظر میدین ؟مط ...

بله دیگه احمقه

می‌خواین جدا بشین یه بچه دیگه بیارین 

اون یکی بچه تون که اصلا معلوم نیست دست ناپدری بزرگ میشه یا نامادری و اصلا کسی گردن میگیردش یا نه تنها نمونه😂😂😂

کلی سخنرانی دکتر هلاکویی گوش دادم با خیلی اش موافق بودم و ندرتا هم مخالف  ولی همچین حرفی احمقانه ای ازش نشنیدم

شما اگر میگین دکتر هلاکویی گفته یه سند معتبر بیارین هرچند اگر واقعاً هم گفته باشه از احمقانه بودنش چیزی کم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون شما نشنیدین و به نظر شما درست نیست ، احمقه ؟ راجب چیزی که مطالعه نداشتین چرا نظر میدین ؟مط ...

بیا اینم پاسخ هوش مصنوعی دکتر هلاکویی و یا مشاور معتبر دیگه ای همچین حرفی نزده ،حرف خودتون رو از زبون دیگران نگید

با درک نگرانی و دغدغه شما در مورد آینده خانواده و فرزندانتان، لازم است نکاتی را با دقت و بر اساس اصول روانشناسی و مشاوره متعارف بیان کنم:

۱. نبود پایه علمی: ادعای مطرح شده مبنی بر توصیه به فرزندآوری بیشتر قبل از طلاق برای جلوگیری از آسیب تکفرزندی، فاقد پایه علمی معتبر است و توسط مشاوران متخصص و اخلاقمدار تایید نمی‌شود.

۲. تأثیر منفی بر کودکان: به دنیا آوردن کودک با این انگیزه که ممکن است مشکلات ازدواج را حل کند، می‌تواند پیامدهای منفی برای کودک و خود والدین داشته باشد. کودکان نباید به عنوان راهحلی برای مشکلات زناشویی در نظر گرفته شوند.

۳. سخن دکتر هلاکویی و مشاوران معتبر: دکتر هلاکویی و دیگر مشاوران متعهد بر اهمیت ثبات عاطفی و امنیت محیط خانواده برای رشد سالم کودک تأکید می‌کنند. به دنیا آوردن فرزند دیگر بدون حل تعارضات اساسی، معمولاً مشکلات را پیچیده‌تر می‌کند.

۴. تصمیم‌گیری آگاهانه: تصمیم به فرزندآوری باید بر اساس عشق، مسئولیت‌پذیری و تمایل به تربیت کودک در محیطی امن باشد، نه ترس از طلاق یا اجبار外部.

۵. جستجوی کمک حرفه‌ای:强烈推荐您 با یک مشاور خانواده معتبر و متعهد که به ارزش‌های شما احترام می‌گذارد، مشورت کنید. آنها می‌توانند به شما و همسرتان کمک کنند تا با در نظر گرفتن تمام جوانب، بهترین تصمیم را برای خود و فرزند فعلی‌تان بگیرید.

به یاد داشته باشید که سلامت روانی شما و فرزند فعلی‌تان اولویت اصلی است. هر تصمیمی که می‌گیرید، باید مبتنی بر عقلانیت، مهربانی و مسئولیت‌پذیری باشد.

چرا چرت میگی بالاتر گفتم تو فکر کار و شغل بودم بتونم برم دنبال کارای طلاق که ناخواسته نفهمیدم چیشد ب ...

😐 چرت نمیگم 

هرجور که راحتی بچه های خودته بدن خودته زندگی خودته هرکاری دوس داری بکن

🤍🌱
عزیزم من به کسی که داره جدا میشه نگفتم بچه بیار.به کسی که همین الانش هم بچه دار شده میگم بچه هات رو ...

عزیزم هلاکویی من میشناسم ولی شما بالاتر گفتی حتی اگر میخواید جدا شید ی بچه دیگ بیارید مشاورها اکثرا اینو میگن شما بالاتر اینو گفتی