2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۷ کوتاه نیست خیلی تقریبا میشه متوسط

دیگه فکر نکنم بتونی بلند شی

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

کنار یه قد کوتاه تر از خودت راه برو .بدون درد .بدون هزینه ‌.بدون جراحی قدت بلندتر نشون داده میشه

بابا اینا همش شعاره 

من بخاطر دل خودم میخوام 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

دیگه صفحات رشدت بسته شدن ولی اگه گودی کمر و ناهنجاری تو پاها و زانو و... داشته باشی با ورزش بخصوص پی ...

گودی کمرم که خیلی زیاده 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

7 ساله پریود میشم...

باشه عزیزم کاری به پریودی ندارم

یه سری آمپول و قرص میده برای افزایش قدت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی