2777
2789

زندگی باهاشون چجوریه؟

خیلی با همکاراشون صمیمی ان؟

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

بلهکلا کادر بیمارستان نمیدونم چطوره از طی کش گرفته تا به بالا ....چرا دوست دارن احساس راحتی کنند باه ...

به نظرت نمیشه تو این شغل سالم موند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند نفر میشناسم،،، بعضیاشون اره راحت بودن ولی خب حد حدود خودشون حفظ میکردن،،، ولی یکیش نه با وجود اینکه من چندسال میشناختمتش هر روزم باهاش هم کلام میشدم ولی اصلا صمیمی نبود 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چراااااا؟این چه حرفیه؟چرا نمیشه؟بستگی به طرف داره

میگن محیط شون بده مرد احتمال زیاد جاده خاکی میره منم با محیط بیمارستان آشنا نیستم روی روابط هم حساسم به نظرت میتونم با پرستار کنار بیام؟

من چند نفر میشناسم،،، بعضیاشون اره راحت بودن ولی خب حد حدود خودشون حفظ میکردن،،، ولی یکیش نه با وجود ...

به نظرت کسی که حساسه میتونه با پرستار ازدواج کنه؟ولی طرف حد و حدود داره تا جایی که میدونم 

اگه حساس هستی جدی تر فکر کنولی هر کی بیمارستان کار کرده مگه خطا کرده؟؟؟؟

خطا نه به معنی خیانت حالا ولی منظورم صمیمیت بیش از حده 

به نظرت کسی که حساسه میتونه با پرستار ازدواج کنه؟ولی طرف حد و حدود داره تا جایی که میدونم

اگه حساسی خودت اذیت میشی،،، شاید این اقا رعایت کنه ولی بقیه نه براشون مهم نباشه رعایت نکنن این وسط شما عذاب میکشی زندگی به اونم تلخ میکنی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

این اراجیف چیه

خجالت نمیکشین؟

جوری راجب بیمارستان و کادر درمان صحبت میکنید انگار فاحشه خونه کار میکنن

کادر درمان هم خانواده دارن شوهر دارن، زن دارن همسر اکثرشون هم همکارن

من خودم کادر درمانم از خیالیاتون سالم ترم

همسرم کادر درمانه حتی تو شغلش زایمان هم گرفته از چشمام بیشتر بهش اعتماد دارم

برادرم زنداداشم ،... بیمارستان کار میکنن همه آدمای سالمی هستن

برادرم فقط مجردی کلی دوست دختر داشت اونم ربطی به کادر درمان بودنش نداره دوست دختراش آرایشگر و معلم و فلان بودن

این اراجیف چیهخجالت نمیکشین؟جوری راجب بیمارستان و کادر درمان صحبت میکنید انگار فاحشه خونه کار میکننک ...

من گفتم که با این محیط آشنا نیستم برای همین دارم نظر میپرسم

اینم چیزایی که تو جامعه میگن من ترسیدم وگرنه بستگی به ذات داره ولی نه اینکه همه خیانت کار باشن منظور اینه که صمیمی ترن 

خوبه با محیط آشنا نیستی و اینجوری انگ میزنی

خب این حرفایی هست که پشت این محیط بیشتر از جاهای دیگس تو همین نی نی سایت انقد بد گفتن که آدم میمونه