2777
2789

پسرم امسال می‌ره پیش دبستانی هر تجربه ای از هر موضوع با اهمیت یا بی اهمیتی که فکر میکنید خوبه بدونم بهم بگید حتی اگر ساده ست از نظرتون هر چی دوست داشتید توی هر موضوعی بگید بهم 

مثلاً بگید چی کار کنم که کتاب‌اش شرحه شرحه نشه ؟ 

تجربه تون از خرید لوازم تحریر رو بگید 

شما از روز اول توی پیش دبستانی یا مدرسه ش موندید یا برگشتید خونه ؟ 

برای اینکه آمادگی ذهنی داشته باشه از محیط جدید و دستشویی ها و نشون دادن قسمت های مختلف مدرسه کی اقدام کردید ؟ یه روز قبل از شروع مدرسه خوبه ؟ 

تعداد 20 نفر توی یه کلاس خوبه به نظرتون ؟ 

طی سال کتاب کار اضافه تر از کتابای درسی باهاش کار میکنید ؟ اگر آره اسماشون رو بگید لطفا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ما پیش دبستانیشون معرفیمون کرد یه لوازم تحریر هرچی لازم بود اونجا دادن شد قیمت یکو ششصد

عه به ما هم از خود پیش دبستانی معرفی کردن یه جایی رو ولی گفتم برم مصلی نمایشگاه نوشت افزار اونجا بخرم ،  فکر کردم اونجا شاید بهتر باشه چون قیمتا دستم نیست ،

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه به ما هم از خود پیش دبستانی معرفی کردن یه جایی رو ولی گفتم برم مصلی نمایشگاه نوشت افزار اونجا بخر ...

من همیشه چند روز قبل میبرم و محیط و نشون میدم احساس غریبگی نکنه 

حتی امسال بچم کلاس چهارمه مدرسش عوض شد با خودم بردم گفتیم بریم یه دوری بزنیم 😂

من همیشه چند روز قبل میبرم و محیط و نشون میدم احساس غریبگی نکنه حتی امسال بچم کلاس چهارمه مدرسش عوض ...

چه عالی پس قطعا همین کار رو میکنم هرچند من پسرمو بردم محوطه و حیاط رو کامل دیده ولی داخل ساختمون و کلاس ها رو نشونش ندادم میبرم نشونش میدم این سری