2777
2789
عنوان

برای بچه دو و نیم سالتون دوچرخه میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست
ببین اصلا نزار بره لطفا یاد میگیره

من نمیزارم مادرشوهرم همش میبره 

اینقدرم بچه یکی از خواهرشوهرام که همبازی دخترمه اذیتش کرده که دیگه هیچی نمیگه دفاع هم نمیکنه منم چندبار به مادرشوهرم میگم اینا رو تنها نزار میگه ول کن بزار خودشون باهم کنار بیان کلا اعتقادش اینه که بچه رو ول کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیزارم مادرشوهرم همش میبره اینقدرم بچه یکی از خواهرشوهرام که همبازی دخترمه اذیتش کرده که دیگه هی ...

من حال از این بچه که تقریبا پنج سالشه ی حرکت رشت هم دیدم که خدا رو شکر سر صحنه رسیدم و دعواش کردم ولی اینو به مادرشوهرم بگم یا میگه ذهن تو خرابه یا میگه بچن

منم به شوهرم گفتم اونم خیلی عصبانی شد گفت میگفتی تا بزنمش منم گفتم حالا اینا تو سن کنج کاوی هستن ولی بازم ما باید حواسمونو جمع کنیم که تنها نشه وگرنه مادرشوهرم بیخیاله

خواهر شوهوهرمم همچین زبون داره کم نمیاره

کنار خونمون بن بسته من که فقط با دختر عمش که بزرگه می‌فرستم ولی مادر شوهرم میگه من دم در می‌شینم بزا ...

خودت کنار وایسا بازی کنه به امید بقیه نذار 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خودت کنار وایسا بازی کنه به امید بقیه نذار

نه اون خیلی مراقبه کلاس پنجم ولی با این حال خودم هی میرم ولی همش بهم میگن ولش کن آخه یکم بهم وابستس حتی شیر خوار هم که بود خیلی می‌بردند بیرون ولی گریه میکرد کلا دختر آرومیه و پر جنب و جوش نیست ولی اونا فکر میکنن باید از من جدا بشه تا اجتماعی بشه

فکر کنم بیشتر من مشکلم