2777
2789
عنوان

سایت مادران یجوریه سر آدم گیج میره توش

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
سلام گل چطوریشرمنده اینجور زحمتت دادم کاش تاپیک باز میذاشتم اونجا بنویسیحرفتون درسته من خب حقیقتا زی ...

نه قربونت برم ناراحتِ چی😂🎀

کلی گفتم اطلاعات عمومیتم بره بالا🌝💆‍♀️

نه اتفاقا کار خوبی کردی کامنت منو میدیدن میگفتن میخواد بگه شوهر قاضی داره یا پزشو بده😐تجربه شو دارم.

ولی الان خودم بودمو خودت راحتو کامل توضیح دادم🎀.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

نه قربونت برم ناراحتِ چی😂🎀کلی گفتم اطلاعات عمومیتم بره بالا🌝💆‍♀️نه اتفاقا کار خوبی کردی کامنت من ...

بوس به قلبت گل😁🩷✨

لطف کردی جیگر 🦦🥲من کلا بخاطر این تاپیکام می‌بندم چون حوصلم نمیکشه تا روز زوج وایسم بدم نی نی یار حذفش کنه🗿نه بابا پز‌ چی،اتفاقا خوب‌میکنی اگه بگی😸قربون دستت بابت وقتی که گذاشتی و توضیحی که دادی🦥

﴿🩵🐬﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوس به قلبت گل😁🩷✨لطف کردی جیگر 🦦🥲من کلا بخاطر این تاپیکام می‌بندم چون حوصلم نمیکشه تا روز زوج وا ...

فداتشم گوگولیی💆‍♀️🌝💗

خیلی کارت عاقلانه‌س من باید بدم از یه کنار حذف کنه منتظرم شنبه برسه💔.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

فداتشم گوگولیی💆‍♀️🌝💗خیلی کارت عاقلانه‌س من باید بدم از یه کنار حذف کنه منتظرم شنبه برسه💔.

خدانکنه ناناز😁🩷⭐

قوربانت،والا منم هی هر روز زوج تاپیکارو میدم پاک کنه

بعد اینجا اصلا یجور عجیبی معتاد کنندست،هر چقدر میخوای پاک کنی بازم وسوسه میشی تاپیک بزنی😸

﴿🩵🐬﴾

خدانکنه ناناز😁🩷⭐قوربانت،والا منم هی هر روز زوج تاپیکارو میدم پاک کنهبعد اینجا اصلا یجور عجیبی معتا ...

دقیقاااا

الان همین تاپیکو پشیمونم زدم💔

اصن بی دلیلللل