ووروجک۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4410 عنوان بچه ها بلاک بهتره یا بی توجهی 83 بازدید | 6 پست من یکم غر زدم به پارتنرمبهم گفت چشمات تو عکس چپهمنم دعوا کردم گفتم کور بودی مگه ندیدی منوگفت بیادبی ما باهم وجه اشتراکی نداریم بهتره بریم دنبال زندگیمونحالا اینستامو دی اکتیو کردماز بقیه جاها بلاکش کنم؟یا محلش ندم بهتره 1404/06/26 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل098123 عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 2596 هر دو سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1310 محل نده بی توجه باش بلاکش هم نکن هیچ وقت دیگ هم چکش نکن کسی ک میزاره میره دلیل و بهونه الکی میاره بعد مدتها خدش چکت میکنه تو بی تفاوت باش ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
دوردونه_10 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 936 زمانی بلاک استفاده کن که تو دوست نداری پیام بده و به اون بگی که پیام نده و مزاحمی و همچنان پیام میده و با تذکر هم تکرار میکنه بلاک کن ی آلوی شیرینم🎀