2777
2789

چند بار سوار تاکسی شدیم فقط من حساب کردم ی بارم چیپس و پفک کلی خریدیم من حساب کردم یبار دیگم رفتیم قهوه خوردیم من دادم

دیگ چند شب پیش رفتیم بیرون ی کتاب مشترکی خریدیم ک نصفش باید من میدادم اما مامل دادم فعلا خیری نیست ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا پول داری رفیقتم قربون بند کیفتم .تا وقتی تو حساب میکنی چه نیازی به خرج کردن اون هست ...تمام خرجهایی که تا حالا کردی حساب کن و براش شماره حساب بفرست .اون کتابم بهش نده تا حسابشو صاف نکرده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب نده مگه مجبوری دفعه بعدی بگو بهش تا حساب میکنی من فلان کارو بکنم تا بفهمه اونم باید حساب کنه

کتاب خاستیم بخریم نصفش خاستم بزنم گوشیش زنگ خورد رفت بیرپن ازمغازه من دگ حساب کردم