2777
2789

خانما من خودم معمولیم ولی خودمو دوست دارم 

همسرم ظاهر خوبی داره 

توی فامیل خیلی مستقیم میگن شوهرت ازت سره 

یا هی میگن هوای شوهرتو داشته باش و به خودت برس 

بدون اینکه بحثش باشه و من سوال بپرسم مثلا همه و میگه تو خونه فلان لباس رو بپوش و...

از اینکه منو کم میبینن خیلی ناراحتم 

داره روی اعتماد به نفسم اثر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش برا خودت زندگی بیخیال حرف نظر خواست انتظار توقع دیدگاه بقیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اعتماد بنفستو ببر بالا و روی شخصیتت کار کن و نقاطی ک قابل ارتقا دادن هست سعی کن پیشرفت کنی اونوقت سر بودن چهره همسرت ب چشم نمیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

همون اول باید با کسی ازدواج میکردید که ازش سرتر باشید

وقتی اینقد دهن بین هستی اینجوری اول اعتماد به نفستو ازدست میدی بعدش هم زندگیت رو 

هرچند اطرافیان بیشتر از حسادته

ان شاءالله همسرت دهن بین نباشه بخواد بی عقلی کنه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
چقدر فضولن چقدر چندشن ای خدااااا

من چند روز رفته بودم خونه ی مادرم بخاطر درسم که به شهر دیگه ست 

بعد یه فامیلمون اومده بود اونجا 

بهم می‌گفت اصلا همسرت بهت زنگ میزنه