2777
2789
عنوان

اقواممون منو از همسرم کمتر میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست
این دفعه یه چیزی بهشون بگو بسوزنبگو خودش منو اینجوری دوست داره میگه همینجوری خیلی خوشگلی دوست ندارم ...

درسته بعضی وقتا با همسرم نمیسازیم

ولی همش بهم میگه چطور راضی شدن تو را بهم زدن و بابت تو خیلی خوشحالم یعنی خودش خیلی بهم اعتماد به نفس میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روز رفته بودم خونه ی مادرم بخاطر درسم که به شهر دیگه ست بعد یه فامیلمون اومده بود اونجا بهم م ...

خیلی جدی بهش میگفتی؟عزیزم منظورت چیه؟چرا زنگ نزنه؟

بعدم بگو روزی ۴_۵ بار زنگ میزنه قبل اومدنت باهاش صحبت کردم

من عاااشق زمستونم❤️
درسته بعضی وقتا با همسرم نمیسازیمولی همش بهم میگه چطور راضی شدن تو را بهم زدن و بابت تو خیلی خوشحالم ...

عزیزم اون آدمی که این حرفارو بهت میزنه که تو رو ناراحت کنه مطمئن باش عقده ایه و حسوده و نمیتونه تو و زندگیتو ببینه،اینجوری میخواد خودشو خالی کنه

من عاااشق زمستونم❤️
خیلی جدی بهش میگفتی؟عزیزم منظورت چیه؟چرا زنگ نزنه؟بعدم بگو روزی ۴_۵ بار زنگ میزنه قبل اومدنت باهاش ص ...

اون لحظه متوجه منظورش نشدم و گفتم که الان صحبت کردیم 

بعد که رفتن متوجه شدم 

من عکستون رو دیدم همسرتون ازتون سر نیست ، در یه حد بودید و به هم میومدید 

شایدم از نزدیک طور دیگه باشه ولی حرف اونا درست نیست شما تحصیل کرده اید و اگاه ، خودتون میدونید تو خونه چطور باشید و .. 

بنظرم اومد ممکنه چون محجبه هستید یعنی ساده پوش ، میگن تو خونه به خودت برس چون تو جامعه اوضاع جالب نیست و خواه ناخواه نگاه اقایون میوفته و مقایسه شکل میگیره متاسفانه ، متاسفاااااانه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من عکستون رو دیدم همسرتون ازتون سر نیست ، در یه حد بودید و به هم میومدید شایدم از نزدیک طور دیگه باش ...

بخاطر همینا هم هست که بین خانما رقابت شکل گرفته و این از اون تقلید میکنه یا دنبال انواع عمل و زیباتر شدن هستن :( 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !