دوستان من شش ماه پیش یک انگشتر مینیمال به قیمت ۱۳ تومن برداشتم. دیروز رفتم قیمت کنم بهم گفت ۱۰ تومن هست. 🤔 تازه یک انگشتر نو با همون وزن میشد ۱۷ تومن تو مغازه ش. پس چطور من ضرر کردم.
تازه خریدی گلم ،طلای تازه بخری همیشه ضرره،به طولانی زمان ارزشش بیشتر میشه،طلا پس اندازش همیشه خوبه والا کی پول به دستم بیاد شده یه سکه پارسیان میگیرم کنار میذارم
دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..
خب وقتی خریدی گرمی چند بود اجرت طلات شاید بالا باشه
زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه، اونم طلای کم اجرت
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊