2777
2789
عنوان

شوهرتون چه عادت بدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست

شوهر من عادت بدی که داره از کسی خوشش نیاد بکشیش نه میخنده نه حرف میزنه قشنگ سکوت مطلق میشه من خیلی بعد اذیت میشم هزار بار بهش میگم بابا از کسی خوشت نمیاد تظاهر کن که مثلا الان خوبی تو این جمع ولی میگه نمیتونم حفظ ظاهر کنم بعد طرف مقابل ناراحت میشه به گوشم میرسه فلانی گفته شوهرش چقدر خودشو میگیره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده کههههههه

خیلی 

یکی تاصبح کنار گوش ادم وز وز کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شوهر من عادت بدی که داره از کسی خوشش نیاد بکشیش نه میخنده نه حرف میزنه قشنگ سکوت مطلق میشه من خیلی ب ...

😁😁😁دو رو نیست بنده ی خدا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

سالم خوره

شبا باید زود بخوابه چه تو خونه چه تو مسافرت

سندروم باسن بی قرار داره نمیتونه زیاد یه جای بشینه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خسیس و شلخته

البته به خودش میرسه ولی فقط به خودش 

همه چیزو پرت میکنه شلوارشو حتی لول زیر چوب رختی

ببخشید فین دماغشو از روشویی حتی پاک نمیکنه

ولی عطر و ادکلن و اتو کشیده بسیار

فقط برا هودش خرج میکنه فقط

برا ما فقط غذا

البته غذا و میوه عالی اونم‌چون خودش میخوره

خرج منو پسرمو نمیده حتی ریاای پول جیب

حالا با کمال پرویی میگه خونتم بده خونمو بزرگتر کنم

درارش خو

بیدار میشه 

ادمی که از خواب یهو بپره بد خلق میشه مجبورم روشن کنم

😁😁😁دو رو نیست بنده ی خدا

نه اصلاااا بکشیش هم غیبت نمیکنه نه پشت کسی حرف میزنه نه هیچی

ارزومه یه بار یه چیز میگم باهام همراهی کنه ولی اصلااااا درست گوش نمیده 😂😂😂😂😂😂😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خسیس و شلختهالبته به خودش میرسه ولی فقط به خودش همه چیزو پرت میکنه شلوارشو حتی لول زیر چوب رختیببخشی ...

کمی تا قسمتی همسرتون بی درک و بی فکر و خوبین🥲

عههههه خب درکت کنه

نمی کنه دیگه منم چند وقته تو هال می خوابم

نه اصلاااا بکشیش هم غیبت نمیکنه نه پشت کسی حرف میزنه نه هیچیارزومه یه بار یه چیز میگم باهام همراهی ک ...

همسر شما گلی از گلهای بهشت😅

صدای گوشیش بلند میکنه وکلیپ میبینه

خیلی زیادی به خرف خانوادشه

خسیس و بهم پول نمیده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱