میگه بیا بریم مسافرت شمال ولی ویلا نمیگیرم این چند روز همش خونه ی دوستم بمونیم....اما من اصلا دوست ندارم سربار کسی بشم اصلا بلد نیستم....شاید من خونه ی کسی راحت نباشم برم دوش بگیرم بخوابم با هرکاری دیگه ای.....بعدش هم تو این گرونی چرا باید برم چند روز دردسر برای کسی بشم و خودمم یه خانومم میدونم مهمون چند روزه خیلی سخته .....قبول نکردم الآنم از خونه با دارو بیداد رفته....من دلم میخواد مسافرت برم اما نه اینکه مزاحم و سربار کسی باشم خودمون ویلا بگیریم بریم
گفتم نمیام و نمیرمم ....اما دعوامون افتاد و با دادو بیداد بهم گفت تو اجتماعی نیستی. ....بلد نیستی ار ...
ولش کن براخودش میگه من کاملا درکت میکنم چون ما اینجوری بزرگ شدیم ک صاحبخونه رو هم درک میکنیم آخه چرا باید مزاحم دیگران بشیم ک مسافرت هم ب دهن خودمون زهر بشه با احساس معذب بودن خونه ی مردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نه اصلا....اخر دست متهمم میکنه که اجتماعی نیستی و بلد نیستی....اره من بلد نیستم چند روز سربار کس ...
اخه اجتماعی ربطی به این حرفش نداره بگودلم میخاد موقع استراحتم باشلوارراحتی وبدون سوتین بشینم بگردم نه اینکه مواظب نگاه دوست وخانمش بشم تفریح وخوش بشمون باشه بااونا
یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
ولش کن براخودش میگه من کاملا درکت میکنم چون ما اینجوری بزرگ شدیم ک صاحبخونه رو هم درک میکنیم آخه ...
فکر کن یه لقمه نون خالی هم آدم بخاد بخوره معذبه اگه چند روز بمونه....شاید دلم بخواد یه جا پامو بکشم دراز بکشم استراحت کنم دوش بگیرم....چه طورخونه مردم اینطورباشم....
میدونم حق با شماست ولی حالا که همسرت گوش نمیده امکانش نیست مواد غذایی و گوشت اینا بخرین ببرین حتی سهم برای دوست همسرتون رو هم ببرین و خونه ی دوست همسرتون بمونید تا به اونام فشار مالی نیاد و از طرفی تو کارای خونه هم مثلا آشپزی و اینا کمک حال باشین انگار برای خودتون ویلا اجاره کردین اینطوری نه شما معذبین بابت خورد و خوراک نه خانواده ی مقابل
فکر کن یه لقمه نون خالی هم آدم بخاد بخوره معذبه اگه چند روز بمونه....شاید دلم بخواد یه جا پامو بکش ...
قبول نکن ولی دعوا هم نکن دیگه ولش کن ب حال خودش فقط اگ گف بریم بگو اگ خواستی ویلا بگیری خبرم کن من نمیتونم مزاحم مردم بشم دیگه اینجوری بزرگ شدم سربار نباشم