2777
2789

دیروز دست خودمو با روغن سوزوندم 

می‌ترسم جاش برای همیشه بمونه 

شما چیکار می‌کنی که جای سوختگی از بین بره؟ 

راهکاری که واقعاً جواب گرفته باشینو بگین ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد زینک 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

اول پماد سیلور سولفادیازین و نیتروفرازون رو باهم قاطی کن چندروز یزن تا زخمش خوب بشە،بعد از اون پماد آلفا بزن کە ترمیم کنە جای سوختگی رو

مادرم پاش کامل سوخت با اون سوختگی شدید الان فقط یکم جاش موندە

کلا این سەتا پماد رو‌همیشە توخونە داشتە باش،ما همیشە داریم میبینی خدای نکردە یکی میسوزە بهش میدی

پماد زینک اکساید با‌پماد الفا قاطی کن بزن بعد ک زخمش چی خوب شد ترمیم کننده سی گل میموزا یا سیکالفیت اون بزن بعد ه جاش موند پماد ضد لک پیگمنتا اردن یا سیسپرسا یا خیلی بد شد هیدروکینون