2777
2789
عنوان

هزینه پیش دبستانی خصوصی بچه هاتون چقد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 81 پست
اگه نگرفته خیلی عالیه

ببخشید واسه پیش دبستانی مامانش باید صبحانه و نهار بذاره واسش این ببره؟من بچه قدیمم یادم نیست😂

میترسم بخرم بعد مربیشون بگه امروز فلان غدا رو بیارید فردا فلان چیز و این ادا بازیا

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفارتی شاید برا رییس جمهورها و وزیرا و اونایی که امنیت خیلی بالا میخوان

شاید :))) خداروشکر نمیدونستیم یاد گرفتیم لااقل 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ببخشید واسه پیش دبستانی مامانش باید صبحانه و نهار بذاره واسش این ببره؟من بچه قدیمم یادم نیست😂میترسم ...

اره  اگه مهدشون غذانده  باید ازخونه ببرن 

واسه ما برنامه غذایی میدن طبق اون میزاریم

عزیزم مدرک دوره ی پیش دبستانی باید تو پرونده باشه

من امسال پسرمو اول ثبت نام کردم در جریان هستم

مدرک پیش دبستان نیاز نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دولتی 7 تومناگه پیش اجباری باشه بازم خیلی زیادهخیلی ها حقوق ندارن و خیلی ها کل حقوقوشون زیر ده تومنه

حالا یه سری پیش دبستان ها تایم عصره

اونا نصف قیمتش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اوووو سفارتی چیه نه تهران نیستم امکاناتم حداقلیع خوراکیم نمیدن یه لیست بزرگم خودمون بگیریم فقط اموز ...

بابا اینا رو ولشون کن

کلا مگه چندتا مدرسه سفارتی وجود داره؟!

من که تهرانم

چند درصد مردم انقد پول دارن؟ یا انقد پول میدن؟

همه شم الکی

من یه جا بردم گفتم مگه چه کار میکنید؟

گفت بیشترش پول اجاره یک ساختمونمونه

من امسال پسرمو اول ثبت نام کردم در جریان هستممدرک پیش دبستان نیاز نیست

اره خیلی جاها نمیخان  واسه مارو خواستن

پیش  اجباری نیست اما بچه هایی که نرفتن شهریور باید یک دورع یک ماهه برن بعضی جاها این اجباره باید ازمدرسه پرسید

ببخشید واسه پیش دبستانی مامانش باید صبحانه و نهار بذاره واسش این ببره؟من بچه قدیمم یادم نیست😂میترسم ...

اره 

مثلا ماه اول که برن مدرسه روز جهانی تخم مرغه

باید تخم مرغ ببرن🤪

آیا اجباری است؟، از نگاه آموزش و پرورش اجباری برای فرستادن بچه‌ها به پیش دبستانی وجود ندارد و پیش دبستانی مطابق قانون رسمی و غیر اجباری است. البته رسمی بودن آن به این معنی است که نوع محتواهای ارائه شده در این مقطع زیر نظر آموزش و پرورش بوده و این دوره غیر اجباری است.

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بابا اینا رو ولشون کنکلا مگه چندتا مدرسه سفارتی وجود داره؟!من که تهرانمچند درصد مردم انقد پول دارن؟ ...

اره بابا 

تو مناطقی ان که اجاره بالاس 

وگرنه چه کار فوق العاده ای میتونن بکنن 

هرچقدم اردو  ببرن  وخوراکی خوب بدن باز نمی ارزع  اکثرمردم کجا این پولو دارن

برا افراد خاصه که ازحروم شدن پولشون  حرص نخورن 

آیا اجباری است؟، از نگاه آموزش و پرورش اجباری برای فرستادن بچه‌ها به پیش دبستانی وجود ندارد و پیش دب ...

پیش دبستانی برای قشر ضعیف و کم درامد

پول حروم کردنه

کلی لوازم تحریر که بعدش دیگه به کارشون نمیاد

لباس فرم

کتاب

اگه خودت توی خونه باهاش دست ورزی کار کنی و ترکیب ها و اعداد رو یادش بدی توی کلاس اول خیلی موفق تره

توی پیش دبستان اجازه ندارن حروف الفبا رو یاد بچه بدن