2777
2789
عنوان

پتوهام کرم زده

246 بازدید | 23 پست

کمک کنید چیکار کنم زیاد از این پتوهام استفاده نمیکنم الان برا خونه تکونی ریختم زمین تو هر کدوم دوتا کرم کوچیک یکسانتی هست ‌.حرکت نمیکنن انگار تازه تشکیل شدن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نفتالین

کلا یکی دو تا بین رخت خوابها بگذار 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بده خشکشویی بشوره لطفا،  کم آبی هست مراعات کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تاحالا نه دیدم نه شنیدم مگه چنساله که استفاده نکردی

یساله

اولین باره میبینم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بده خشکشویی بشوره لطفا، کم آبی هست مراعات کنید.

شما هم مث من روی مصرف اب حساسین😂🫠🫠

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

شما هم مث من روی مصرف اب حساسین😂🫠🫠

کم ابی هم نباشه من میگم پتو روفروشی رو بدیم بیرون بشوره

حیفه اب های شیرین هست که برای شست و شو این موارد استفاده بشه. 😞😶‍🌫️🥲

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کم ابی هم نباشه من میگم پتو روفروشی رو بدیم بیرون بشورهحیفه اب های شیرین هست که برای شست و شو این مو ...

اره دقیقا من مشهدم یکی دوماه دیگ میرم خونه خودم با خدم میگم نکنه اب حتی نباشه ک من ظرفای خونمو بشورم ی زندگی راحت نداشته باشم

یسری بیفرهنگا پارکینگ میشورن حیاط میشورن چطور دلشون میاد😔خیلی ناراحتم بابات این موضوع

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

شاید بید هست، پشمکیه، اگر بید هست نفتالین لازمه بازم بذاری میاد

تویه کیسه پشمکی تشکیل شده