2777
2789
عنوان

مادر شوهرم این جوریه

454 بازدید | 35 پست

نامزد بودیم‌به بار پدر شوهرم رفت مسافرت شوهرم‌گفت بابام رفته . ما هم این اخلاق گند رو داربم‌که مثلا زنگ‌میزنیم‌میگیم‌جای طرف خالی نباشه.منه خر هم زنگ زدم  به هو مادر شوهرم گعت تو از کجا فهمیدی انگار اب سرد ریختن روم گفتم فلانی گعته گعت خوبه والا خبرا زود میرسه منم خیلی ناراحت شدم الان چندبن سال میگذره یه جا مسافرت بخواد بره تا خودش مستقیم نگه منم زنگ‌نمیزنم  شوهرمم اون سری خیلی ناراحت شد از حرف مادرش  .حتی به پدر مادرمم‌نمیگم فلانی مثلا رفته سفر خودش اگه خواست بگه نخواستم نگه من خبر چین نیستم واقعا الانم میخواد بره مشهد له شوهرم گفته ولی به من نگفته منم نه زنگ‌میزنم نه به مادرم اینا میگم والا شاید نخواد من بدونم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

کار خوبی میکنی

اینم دیگه زنگ زدن نداره بیخیال 

ولی در کل هیچی اندازه ادم زبون تلخ بد و زننده نیست

دنیا ۴ روزه چرا ادم باید با زبون تلخ همه رو برنجونه؟

مادرشوهر من سالی به ۱۲ ماه هزار نفر سر زبون از دستش ناراحت میشن خدا به داد اون دنیاش برسه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که کار درستی می‌کنی 

ولی واقعا یه سوال ، چرا مردم ، مثلاً مادرشوهرت و حتی فامیل های خودم ، انقد برای چیزای مسخره ای ناراحت میشن و حرف در میارن ، الان این کجاش خبر چینیه؟؟؟

اصلا نمیتونم درک کنم ‌.....🙂🙂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اونکه میخواد بره سفر زنگ میزنه برای خداحافظی و حلالیت که اگر مرد تو جاده حلالیتشو گرفته باشه ازت😆

والا .دهتر خواهرش مبخواست با سوهرش بره مکه هی یه جور میگفت فلانی میخواد بره مکه یعنی ما زنگ بزنیم خدا حافظی کنیم‌منم له روی خودم نباوردم اونا مبخوان برن باید حلال کنن نه ما زنگ بزنیم 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خوب میکنی اصلا ب روی خودت نیار رفته که رفته برای خودش رفته زنگ زدن نداره

فکر‌ کنم فقط منم که میخوام حداقل زنگ و ارتباط رو داشته باشم

چون فهمیدم اهرش فقط دلخوری و دعواست که میمونه همین

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

فکر‌ کنم فقط منم که میخوام حداقل زنگ و ارتباط رو داشته باشمچون فهمیدم اهرش فقط دلخوری و دعواست که می ...

مردم خیلی روابط کوتاه کردن اگرم کسی از رو دلتنگی یا دلسوزی بره سمتشون میگن برا فضولی بود پس کوتاه کنی بهتر