2777
2789
عنوان

من آدم مذهبی هستم اما 😐

182 بازدید | 12 پست

منو نخورید من آدم مذهبی هستم مذهبی مذهبی نه 35 درصد مذهبی (ریاکار نیستم)

اما اگر فقط 20 دقیقه قرآن گوش بدم حوصلم سر می‌ره یا بخوام سخنرانی گوش بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازته دل وباعلاقه گوش نمیدی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چون گوش ات عادت نکرده....

همین اکه موسقی باشه یا مجلس عروسی باشه شاید دو ساعت هم گوش کنی...

هر چی بیشتر با قران مانوس بشی اونم باهات مانوس میشه در وجودت

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

منم بی معنی میدونم 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نه مشکلی نیست 

تو فقط قران رو جالب نمیدونی 

بیشتر دنبال ایاتی  بگرد که معنی و قصه  عالی یا ترسناک بگرد 

منم نمیتونم همه قران رو گوش بدم چون معنیشو نمیدونم ،حواس پرت میشم

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خوب چه کاری از دست ما برمیاد

هر چند الان آدم مذهبی میبینم فرار میکنم و میترسم

چون برام توی ذهنم اینطور ترجمه میشه که فقط من خوبم

چرا باید قرآن گوش بدی یا سخنرانی

برو بیرون یه کیسه بردار آشغالهای روی زمین رو بردار

چون بهترین عبادت خدمت به خلق هست

تا ۱۰۰ در ۱۰۰ بشی مذهبی

برو یه اثر مثبتی روی دنیا بگذار