2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروزبامامانمینارفتیم،سیزده بدر،،،،دشوییم گرفت،آروم به پسرم گفتم بیابریم پشت اون درخت،دشویی،باصدای بلندگفت مامان جیش داری ،من چکارکنم ،نمیتونمبیام،که من پیش دامادمون ،وبابام،ازخجالت اب شدم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

تو مهمونی توی خونه باغ دختر داییمو دیدم بزور چپیده توی لونه مرغا و داشت شاش میکرد منم ندید تو حالو هوای خودش بود

برایت آرزو میکنم وقتی دوباره هوای آسمان من بــه ســرت زد آسمانت بگیرد 

بچه ها ما توبیمارستان ی گروه داریم تلگرامی..مسوول بخشمون زده که هرکی هرحرفی مشکلی پیشنهادی داره بگه..یبار عصر نشسته بودم بامنشی بخشمون..تلگرام روباز کردم دیدم ی عکس خیلیی خیلی معذرت میخوام آلت تناسلی اقایون،همکار خانومم فرستاده..یعنی پیش همکارم آب شدم عوض اون..بلدهم نبود پاک کنه..ولی فرداش اومد گفت معذرت میخوام دستم خورد..یعنی من عوض دختره رفتم زیرزمین ولی اون خیلی ریلکس بود

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
همین امروزبامامانمینارفتیم،سیزده بدر،،،،دشوییم گرفت،آروم به پسرم گفتم بیابریم پشت اون درخت،دشویی،باص ...

😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😅😅😅

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی