2789
عنوان

خنده داره دارترین وخجالت اورترین کارداشتباه تون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 89 پست
اینا که خنده داره نیستن

چرا اینقد ضدحال میزنی بهشون😩

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتم توی یه فروشگاه خیلی شیک یه کفش اسپرت انتخاب کردم زرشکی رنگ  اساسی خوشگل

روش قیمت زده بود ۸۴۰۰۰۰ 

من فکر کردم ریاله 

رفتم حساب کنم تومان بود 

خیلی شرمسار و خجالت زده گذاشتمش رو میز و اومدم بیرون 

اونجا بود ک دلم خواست بچه پولدار میبودم 

درسته خیلی شیک بود ولی به قیافش همون ۸۴ تومن بیشتر نمیخورد

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 

یه بار داشتم تو دانشگاه داشتم از پله ها میومدم پایین لیز خوردم ده تا پله رو با با سن اومدم پایین بعدم پهن شدم کف لابی

از اون به بعد هر وقت میخوام از پله بیام پایین دو نفر داوطلب میشن دستامو میگیرن

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
بیا خوصوصی بخندیم

بامنی باشه

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

دبیرستانی بودم قرار بود مشاور مدرسه مون بیاد خونمون برام انتخاب رشته کنه من ی عادتی که دارم همه چییییییزو ریز ریز مینویسم توو ورق برنامه هامو 

توو دفتری که قرار بود انتخاب رشته رو تووش بنویسه قبل اومدنش نوشته بودم 

قبل اومدن آقای .... میوه اینو این رو بچینم به داداش بسپرم سر راه شیرینی بگیره شربتم درست کنم 

حتی چی بپوشمم نوشته بودم یادم باشه اون تونیک چارخونه صورتی رو با اون شال ... 

عادت دارم کوچکترین کارارو بنویسم که وقتی این آقا اومد همه چی آماده منم کلی کلاس گذاشتم ورق زد گفت اینجا بنویسم؟ عاااااا بعد اونوری کرد دفترو حالا من اصلا یادم نبود مدت زیادی گذشت تا بیاد آخه یادم نبود ورق رو بککنم ی نگاه عاقل اندر سفیهی کرد ب من بعد ازون جا که خیلیم آدم موذی و جوکی بود پشت همون ورق انتخاب کرد رشته ها رو وقتی رفت اومدم که ببینم رشته ها چین که برم کافینت ثبت کنم دیدم وای این ی ساعت داشته اینارو میخونده 

دفعه ی بعدی که اومد سرزده اومد جلو در زنگ زد جلو درم بنده خدا گفت اینا منو میبینن ب خرج میفتن 

یخ کردم الان که گفتم

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           
😂😂😂

شرمم میاد هنوز بعد سالها وای      

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           

یه بار با پدرم داشتیم میرفتیم بندر عباس رفتیم گازوئیل بزنیم گفتم من میرم دستشوییی دستشویی زنانه قفل بود وایسادم دستشویی مردا خالی بشه یه دفعه یه پسر ٢٣یا٢٤ ساله بود گفت کسی نیست تو اقا منم رفتم تو یه دفعه یه مردی حدودای ٤٠ سال بود داشت شلوارشو میکشید بالا تا پیش ماشین دویدم

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه

ی بارم توو دانشگاه سوتی وحشتناکی دادم .با دوستم تابستون کارآموزی برداشته بودیم من تازه مانتو خریده بودم برای دانشگاه فرداش همونو پوشیده بودم ب شدتم با مدیرمون رودربایستی داشتیم دیدم دوستم رنگش عین گوجه قرمز شده بیچاره از من بیشتر خار شد البته نگاه مدیر گروهم متواضعانه به حواشی مغنعم بود اومدم بیرون دیدم هنوز اون اتیکت مارک لباس رو نکنده بودم وای خدای من 

چند روز پیشم رفتم اشغالا رو ببرم بیرون سطل اشغال یکم از خونمون دوره منم نفهمیدم با همون دمپایی پلاستیکی های توی حیاط رفتم (‌از اونا که سوراخ سوراخن رنگشم صورتی)‌دیگه هرکی منو میدید یه موری نگاه میکرد

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
یه بار با پدرم داشتیم میرفتیم بندر عباس رفتیم گازوئیل بزنیم گفتم من میرم دستشوییی دستشویی زنانه قفل ...

😨😂😂😂😂😂

همین امروزبامامانمینارفتیم،سیزده بدر،،،،دشوییم گرفت،آروم به پسرم گفتم بیابریم پشت اون درخت،دشویی،باص ...

وایی😱😂😂😂😂😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊