2777
2789
عنوان

حالم گرفته از خانواده

107 بازدید | 10 پست

من یه خواهر کوچکتر از خودم دارم که پدر و مادرم این توهم و از بچگی دارن که بهش حسادت میکنم الان دانشجو هست منم 6 ساله که متاهلم به جان بچه ام اصلا بهش حتی فکر هم نمیکنم حتی میرم خونه پدرم تا خواهرم اونجا باشه کسی جرات نمیکنه باهام حرف بزنه خواهرم هی تو گوش مامانمون الکی پشت سرم حرف در میاره که باهام بد باشن فقط حس میکنن بهش حسادت میکنم نمیتونم چطور رفتار کنم خپاهشا راهنماییم کنید من خودم تو زندگی مشترک خدارو شکر مشکلی ندارم که بخوام بگم خواهرانه راهنناییم کنید که چکار کنم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خونه مامانت نرو یا وقتی برو که خواهرت نباشه کلا تو جمعی که خواهرت هست اگر میتونی پا نذار و حتما هم ازش بپرس ببین مشکلش با تو چیه؟ هر چند فکر نکنم جوابی داشته باشه تا بده

ما نمیتونیم به بقیه یاد بدیم چجوری باهامون رفتار کنن فقط میتونیم ازشون فاصله بگیریم

توام بهتره همین کارو بکنی و با حرفایی که زدی مشخصه خواهرت خیلی نسبت بهت حسوده اینو از منی بشنو که تا چشم وا کردم بین جماعت حسود بزرگ شدم

خیلی مراقب خودت و همسرت و فرزند نازت باش و امیدوارم خدا از چشم بد دور نگهتون داره نازنینم🌸

عزیزدلم خونه مامانت نرو یا وقتی برو که خواهرت نباشه کلا تو جمعی که خواهرت هست اگر میتونی پا نذار و ح ...

ازم کوچکتره پیش همه جوری رفتار میکنه که من بهش مثلا حسادت میکنم بهم بی احترامی میکنه خواهر برادرای دیگم حتی رفتارشون نسبت بهم تغییر کرده موندم چیکار کنم حالم گرفتست

ازم کوچکتره پیش همه جوری رفتار میکنه که من بهش مثلا حسادت میکنم بهم بی احترامی میکنه خواهر برادرای د ...

عزیزم چقد شبیه یکی از اقوام نزدیک منی

بنظرم همشونو ول کن کسایی که با حرف بقیه رفتارشون باهات عوض میشه اونم در حالی که هیچ بدی‌ای در حقشون نکردی لیاقت تورو ندارن و خیلیم کم عقلن

خواهرتم میبینه که ازدواج کردی و خیلیم خوشبختی حسودیش میشه

بیخیال همشون شو و سعی کن به جای فکر کردن به اونا به زندگی زناشوییت فکر کنی که چجوری میتونی بهتر ترش کنی و با بچت وقت بیشتری رو بگذرونی

خوشگلم باور کن اونا خیلی بی ارزش تر از این حرفان که فکرتو درگیرشون کنی

عزیزم چقد شبیه یکی از اقوام نزدیک منیبنظرم همشونو ول کن کسایی که با حرف بقیه رفتارشون باهات عوض میشه ...

فقط اهل متلک انداختن و خاله زنک بازی هستن حتی اسم دخترمو خراب میکنن که ناراحت شم فقط خدا از دل بنده هاش خبر داره ....

تا کی سکوت کنم تا کی احترام بذارم تا کی اخه ...

نه سکوت منظورم اینه که بحث نکنید

چون اونا نیخوان نظرتونو بدونن

بی فایده است که هی بگید من نیستم

با عملتون، محبتتون و اینا بیشتر بفهمونید

فقط اهل متلک انداختن و خاله زنک بازی هستن حتی اسم دخترمو خراب میکنن که ناراحت شم فقط خدا از دل بنده ...

گفتم که خیلی بی ارزش و بی عقلن :)

سعی کن نبینیشون هر طوری که شده

رفت و آمدتو کم و کمتر و بعدشم قطع کن تو هیچ نیازی به اونا نداری