2777
2789

لطف میکنید راهنمایی کنید

خیلی در مورد دخترم عذاب وجدان شدید میگیرم

مثلا پارسال مهد براش تولد گرفتیم

بعدش دو سه تا از دوستاش که تولد گرفتن بادکنک داشتن

گفت منم میخوام خیلی مظلومه 

با غم گفت

گفتم امسال برات تولد میگیرم با بادکنک

اما امسال شرایط مالی اجازه نداد و الان مهدش تموم شده باید بره مدرسه

اینقدر به دلمه

چندبار یادم افتاد گریه کردم

اللن خودش میگه مهم نیست مامان بعدا مدرسه با بادکنک تولد میگیرم اما من دلم آروم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکنک مگه چندتومن شده؟برو فردابراش بخر . غصه نداره که.این حس مادری نیست .قوی باش احتمالا تو همهذمسا ...

بادکنک خالی نمیخواد با کیک و ... میخواست حساب کردم حدود ۵ میلیون میشد نداشتم واقعا

تا واسش جبران نکنم آروم نمیشم و همش خودخوری میکنم خودمم از دست خودم خسته شدم

مثلا جای من بودی همون مدرسه میگرفتی

یا همین چند روز اخر تو مهد میگرفتی

چطوری دلت آروم میشد؟

مثلا جای من بودی همون مدرسه میگرفتییا همین چند روز اخر تو مهد میگرفتیچطوری دلت آروم میشد؟

ببین من پیش دبستانی پسرم کل کلاس و شیرینی خامه ای گرفتم تو خونه ام تولد خودمونی گرفتم ،ولی پسرم گفت من کیک تو کلاس میخواستم مثل فلان دوستم ،یه سال عذاب کشیدم تا کلاس اول کیک سفارشی با مخلفات و چیزای دیگه گرفتم سوپرایزش کردم تو کلاس،تازه شوهرمم مجبور کرده بودم بیاد🥴🥴🥴