2777
2789

اخه وقتی هنوز زن طرف نیستی این کارا خز نیس؟😂خود جورجینا داشت ی خاطره تعریف میکرد واسه اون زمان ک ی دختر معمولی بود گفت رونالدو بعد‌ مسابقه فوتبال اومد دنبالم منو برد غذا درست کرد برام دگ طرف واسه رونالدو غذا درست نکرده😂🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همیشه نه 

ولی گاهی جالبه خز هم نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یه زمانی به به شخصیتی سرویس میدادم شاید باورت نشه آخرش نمک خورد و نمکدان کرد تو تونس😂😂😂😂

مردای ایرانی جنبه این کارارو ندازن فک‌میکنن مادرشون هستی من از زبون خود ی پسر شنیدم گف ینی چی غذا درست میکنید میارید بذارید طرف ببره رستوران خرجتون کنه

من واسه شوهرمم زورم میاد غذا بپزم تا برسه دوست مردا لیاقت ندارن ازین شیرین بازیا در نیارین

تازه تو شوهرته بعضیا چنان آشپزی میکنن برا دوست پسر‌شون نگو و نپرس بنظرم این ی کار مادرانه میشه باعث هم میشه طرف زده شده دوز برش داره حتی از زبون ی پسر ی بار شنیدم غذا چرا درست میکنید میارید بذارید طرف ببره جای خوب رستوران خرجتون کنه😑

در واقع به طرفش اهمیت میده که خیلی خوبه جای تشکر داره و به شرطی که طرفشم همین اهمیت رو در ابعاد دیگه ...

میدونم این نشونه اهمیت دختره ولی پسرا اینجوری فک نمیکنن و اتفاقا دور برشون میداره زده میشن حس مادرانه میگیرن اینو یبار ی پسری گفت ک غذا درست میکنید میارید سر دیت ک چی بشه بذارید طرف ببره رستوران خرج کنه براتون😶🤦🏼‍♀️