2777
2789
عنوان

بنظر شمام غذا درست کردن واسه پارتنر چیپه⁉️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست
تازه تو شوهرته بعضیا چنان آشپزی میکنن برا دوست پسر‌شون نگو و نپرس بنظرم این ی کار مادرانه میشه باعث ...

بله دقیقا مرد باید واسه دختر سختی بکشه خرج کنه تلاش کنه 

اگه زندگی واسه مرد راحت کردی و دل یوزوندی واسش مث اشغال پرتت میکنه بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان که عقدیم پیک نیک میریم خودش جوجه همه مخلفات میگیره سفر هم که بریم همه رو از رستوران و بیرون میگیرم اصلا درست نمیکنم من 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بله دقیقا مرد باید واسه دختر سختی بکشه خرج کنه تلاش کنه اگه زندگی واسه مرد راحت کردی و دل یوزوندی وا ...

کلا نباید واسه اینا دل سوزوند و خیلی مراعات کرد درسته؟ 

من الان که عقدیم پیک نیک میریم خودش جوجه همه مخلفات میگیره سفر هم که بریم همه رو از رستوران و بیرون ...

کار درست رو شما میکنی خطاب حرف ب گل دختر هایی بود ک واسه دوست پسراشون همه جی درست میکنن بنظرت اشتباهه پسر پررو میشه موافقی ؟

انسانی ک روان درست داره با محبت دیدن پررو نمیشه و سرد نمیشه بهتره به جای این حرفا پارتنری پیدا کنیم ...

یکی دوبار مشکلی نداره بعضیا هر هفته درست میکنن منظورم ب اونا بود هروقت اونام وظایف شوهر رو انجام دادن باز میشه گف اره اگر دختر هم آشپزی میکنه اون پسرم داره همه جوره مایه میذاره🙌🏻

کار درست رو شما میکنی خطاب حرف ب گل دختر هایی بود ک واسه دوست پسراشون همه جی درست میکنن بنظرت اشتباه ...

منم دوست بودیم ولی چه دوستی چه الان که ازدواج کردیم فدا کاری بی مورد و الکی تو هیچ موردی ندارم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یکی دوبار مشکلی نداره بعضیا هر هفته درست میکنن منظورم ب اونا بود هروقت اونام وظایف شوهر رو انجام داد ...

بله درسته

من خودم‌ ولی هیچی بلد نیستم کاش یکی بود بخاطرش یاد میگرفتم ی چی میدادم بخوره😂