2777
2789
عنوان

تو شاد گیر کردم✌🏻کمک

105 بازدید | 3 پست

اکانتم محدوده و نمیتونم اسم و بیوم رو عوض کنم خلاصه زنگ زدم پشتیبانی گفت یه جایی رو برو بهت میگه چقدر محدودی یادم رفت اسمشو 

کسی بلده اسمشو بگه اوضاع خسته😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره، متوجه‌م 😅 ظاهراً می‌خوای محدودیت اکانتت رو رفع کنی تا اسم و بیو رو تغییر بدی. معمولاً وقتی اکانت محدود می‌شه، این ارور یا گزینه‌ای که میگه «محدودیت پروفایل» یا «Account Restricted» دیده می‌شه.

اون جایی که پشتیبانی گفت بری، احتمالاً تنظیمات امنیتی یا مرکز کمک/Help Center خود پلتفرم هست. بعضی وقت‌ها هم دقیقاً به صفحه‌ای می‌ره که نوشته:

“You can’t change your profile info because your account is currently limited” و پایینش لینک می‌ده به فرم یا صفحه‌ای برای رفع محدودیت.

اگه بگی پلتفرمش چیه (اینستاگرام، تلگرام، توییتر و …)، دقیق می‌تونم آدرس یا مسیرش رو برات پیدا کنم. 😎

می‌خوای برات مستقیم لینکش رو پیدا کنم؟

مبینا  هستم عاشق وکالت و حقوق برای رسیدن به خواسته ام لطفا صلوات بفرستید ممنون میشم🤍💫