اقوام دوره پسره خیلی رفتارای مختلفی باهام داره و من حسایی بهش دارم هر چی سعی میکنم بهش فکر نکنم نمیشه روابط عجیبی بین منو اونه مثلا یروز تعریف میکنه ازم یروز پیاممو فقط لایک میکنه اولین باره به کسی همچین حسی دارم کمککک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشون آدمیه که لذت میبره از حس یک دختر همینسر همین تا وقتی سردید تلاش میکنه و وقتی این اطمینان رو کس ...
پس حالا رفتار من باهاش چجوری باشه؟
شده پیام بده من فقط لایک کنم و خودش هم حتی بگه مزاحم شدم انگار و فلان من دیگه جوابشو ندادن دوباره یکم بعدش به هر بهونه ای شده میخواد که من جوابشو بدم و اینقدر پیام میده منم دیگه جواب میدم بعد اینجوری میکنه
بزار بگم مثلا هر موقع بهش فکر میکنم لبخند میشینه رو صورتم مثلا یه پست میفرسته میگه یاد تو افتادم اس ...
بازی روانی
چه کار بلدم هست آشغال
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
موافقم باهات کاملاً حالا من باید این وسط چیکار کنم؟
بنظرم اگه آرامشتو دوست داری از زندگیت حذفش کن
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟