الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استرس داشتم فشار خونم میرفت بالا یک شب درمیونم از ترس میرفتم بلوک زایمان برا ان س تی البته از سی هفته به بالا فشارن روی 14 یا 15 بود خودشون تو بیمارستان پیشنهاد دادن برو پیش روانشناس نامه سزارین بیار فشار خون برات بدتره!!!!
من خودم سزارین شدم اما حالا بعد دو سال به این نتیجه رسیدم طبیعی بهتره,طبیعی موقع زایمان شاید خیلی درد بکشی ولی بعدا عوارضش کمتره,من الان همش کمردردم ولی زایمانم راحت بود
من خواهرم هر دوتا بچشو میتونسنت طبیعی به دنیا بیاره به دکترش گفت اونم راحت قبول کرد سزاریانش کرد عروس عمومم چند روز قبل زایمان کرد اونم دکتر سزاریانو قبول کرده بود به دکترت بگی راحت قبول میکنه
اخه یکی از دوستام سزارین شد تا چند روز حالش بد بود من خودم طبیعی زایمان کردم میترسیدم اوایل دوستداشتم سزارین شم دکتر که رفتم گفت برا طبیعی درسته خیلی درد داری ولی بعد زایمان دیگه دردی نداری ولی سزارین دیگه همیشه جای سزارینت و کمرت درد داری