2777
2789
عنوان

ستم من به دوست پسرم ( اکسم)

277 بازدید | 20 پست

بچه های من دو سال و نیم پیش وارد رابطه شدم

بچه بودم ، همینطوری برای اولین بار میخواستم فقط تجربه کوتاه یکی دوماهه داشته باشم بعد طرف مقابلم خیلی وابسته ام شد عاشقم شده بود عاشق سادگیم. خیلی دوستم داشت و اصرار کرد به زوور. که بمونم،خلاصه قبول کردم هی میخواستم کات کنم هی میومد التماس میکرد ک ن توروخدا گل و کادو می‌گرفت معذرت خواهی میکرد آشنا می‌فرستاد پیام میدادن بهم ،یک سال و نیم باهم موندیم

ظاهرش اصلأ خوب نبود رفتارش خوب بود ولی من ب مرور زمان متوجه شدم اصلأ نمیسازیم از نظر اخلاقی و اهداف،چون درست نمیشد شخصیتش شکل گرفته بود از من هم ۸ سال بزرگتر بود و قصدش هم جدی بود   دوستم می‌گفت این چیه به درد تو نمی‌خوره خیلی بد تیریپه.   بعد یک سال و نیم دیدم نمیتونم تحمل کنم رلمو و حضوری کات کردم

بعد از اون دائم با ده خط مختلف زنگ میزد من همون لحظه قطع و بعدش بلاک میکردم

خیلی‌ سخت بود ولی میدونستم کار درست همینه

چقدر کار بدی کردی در حقش

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یکیو امیدوار کردی بعد توی اوج امیدواری همون امیدو ازس گرفتی 

واقعا گفتن دوست دارم‌الکی بدترین کار دنیاس امیدوارم ببخشت و هردوتاتون با ادم درست زندگیتون خوشبخت سید

الان یک‌ساله که کات کردم

و وارد رابطه شدم ولی یاد خوبی هاش میفتم اون واقعا دوستم داشت خیلی کار ها برام میکرد هرچی میخواستم برام می‌خرید در حد توانش ولی توان مالی نداشت اونقدرا، می‌رفتیم کافه میزو در میکرد،کارت بهم میداد

حساب مشترک داشتیم طلا گرفت،هر سری کاد‌و بهم میداد. صورت پر از ذوقش هنوز تو ذهنمه 

دوسش ندارم ولی وقتی بهش فکر میکنم و ظلمی که بهش کردم،عذاب وجدان میگیرم. 

الآن تو رابطه ام و میترسم بروز این بلا سر خودم بیاد

یعنی کارماشو چطوری پس میدم؟ 

سعی میکنم تو رابطه خودم وابسته نشم ولی انگار دارم میشم

فقط امیدوارم منو ببخشههه😭